ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νοτοπούλου σε πρύτανη του ΑΠΘ για τα επεισόδια: «Ντροπή αυτό που συμβαίνει» 

Τα γεγονότα της Παρασκευής στο ΑΠΘ, με τα ΜΑΤ να κάνουν χρήση χημικών σε συναυλία με 5.000 κόσμο, βρέθηκαν στο κέντρο αντιπαράθεσης της Νοτοπούλου με τον πρύτανη του ιδρύματος Νίκος Παπαϊωάννου

Έντονος ήταν ο διάλογος μεταξύ της Κατερίνας Νοτοπούλου, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και του Νίκου Παπαϊωάννου, πρύτανη του ΑΠΘ για τα όσα διαδραματίστηκαν το βράδυ της Παρασκευής στο Πανεπιστήμιο, με τα ΜΑΤ να κάνουν χρήση χημικών και κρότου λάμψης στον χώρο όπου 5.000 άτομα παρακολουθούσαν συναυλία.

ADS

Η αντιπαράθεση έγινε στο περιθώριο της ΔΕΘ, στο πλαίσιο της περιήγησης του Αλέξη Τσίπρα στον χώρο της έκθεσης. Η κ. Νοτοπούλου αναφερόμενη στα γεγονότα είπε στον κ. Παπαϊωάννου ότι θα μπορούσε ως Πρύτανης να ζητήσει να αποσυρθούν οι αστυνομικές δυνάμεις από τον χώρο του Πανεπιστημίου, με τον τελευταίο να απαντά ότι το επιχειρησιακό δεν είναι θέμα του Πανεπιστημίου, «το επιχειρησιακό να το θέσετε εκεί που πρέπει, να το θέσετε εκεί που θέλετε και στη Βουλή. Εδώ εμείς εφαρμόζουμε τον νόμο».

Η κ. Νοτοπούλου απάντησε: «Ας μην κάνουμε αυτή τη συζήτηση εδώ και σήμερα, αλλά είναι ντροπή και κρίμα για το πανεπιστήμιο αυτό που συμβαίνει». «Το πανεπιστήμιο είναι σε υψηλά επίπεδα παντού», ανταπάντησε ο κ. Παπαϊωάννου.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button