ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νίκος Πλακιάς για Τέμπη: Εντοπίστηκε δείγμα ανθρώπινου υλικού στο οικόπεδο

Δείγμα ανθρώπινου υλικού στο οικόπεδο, έξω από τη Λάρισα, όπου μεταφέρθηκαν 500 κυβικά χώματος από τον τόπο της τραγωδίας των Τεμπών, εντοπίστηκε σύμφωνα με τον Νίκο Πλακιά.

Ο τραγικός πατέρας, ο οποίος έχασε τις δίδυμες κόρες του και την ανιψιά του στο σιδηροδρομικό δυστύχημα, ξέσπασε με ανάρτησή του στο Χ (πρώην Twitter).

«Δυστυχώς επιβεβαιώνεται ο χειρότερος φόβος μας. Εντοπίστηκε δείγμα ανθρώπινου υλικού στο οικόπεδο που γίνονται οι δειγματοληψίες Το οποίο έχει σταλεί για ταυτοποίηση DNA Οικογένειες θα περιμένουν πάλι πανω από τα τηλέφωνα τους για να ακουσουν αν είναι από τον συγγενή τους Μάνες θα ξαναπεράσουν τον εφιάλτη για δεύτερη φορά».

»Τάφοι θα ανοίξουν για να τα εναποθέσουν μέσα . Τελετές πάλι Ο γολγοθάς ατελείωτος ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΠΑΛΙ Απορώ πως κοιμούνται και συνεχίζουν σαν να μην τρέχει τίποτα όλοι οι υπαίτιοι αυτού του εγκλήματος ! Αυτά τα ΣΙΧΑΜΑΤΑ που τα βρίζω εδώ και 14 μήνες ξανά και ξανά . Περιμένω και εσας εδώ μέσα που πετάτε την βλακεία σας να απαντήσετε και τώρα στους ΓΟΝΕΙΣ ότι είναι αριστεροί ,ακροδεξιοί ,δεξιοί , αναρχικοί ,ακροαριστεροί και ότι σας βολεύει ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ Μετα από αυτό θα μου επιτρέψετε να σσς αφήσω για λιγο γιατί η κατάσταση και στις δικες μας οικογένειες δεν είναι και η καλύτερη . Τα ξαναλέμε σε λίγες μέρες», έγραψε

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button