ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα Δημοκρατία: «Κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ σε 31 πορείες παρά την έξαρση του κορωνοϊού»

Νέα κόντρα, με τη Νέα Δημοκρατία να κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι καλεί τον κόσμο στις πλατείες παρά την έξαρση κρουσμάτων κορονοϊού

Μαίνεται η μάχη της… πλατείας ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ στον απόηχο της κόντρας την Παρασκευή στη Βουλή. Το κυβερνών κόμμα περνάει πλέον στην αντεπίθεση καταγγέλοντας ότι μηχανισμός του ΣΥΡΙΖΑ με τα στελέχη του και τους επικοινωνιακούς του βραχίονες καλεί τον κόσμο σε 31 πορείες σήμερα και αύριο σε όλη την Ελλάδα. Την στιμγή, μάλιστα, που η χώρα βρίσκεται σε lockdown λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού.

«Την ώρα που η κοινωνία δίνει σκληρή μάχη με την πανδημία και οι υγειονομικοί παλεύουν στα νοσοκομεία να σώσουν ζωες, σύσσωμος ο μηχανισμός του ΣΥΡΙΖΑ με τα στελέχη του και τους επικοινωνιακούς του βραχίονες καλεί τον κόσμο σε 31 πορείες σήμερα και αύριο σε όλη την Ελλάδα», αναφέρει χαρακτηριστικά η Νέα Δημοκρατία.

Τονίζει, δε, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αδιαφορώντας για τη διασπορά του ιού και για τις ολέθριες υγειονομικες συνέπειες καλούν σε αντικυβερνητικό αγώνα. «Αυτό που κάνουν στην πραγματικότητα είναι να καλούν σε αγώνα ενάντια στο σύνολο της κοινωνίας, προσβάλλοντας τη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών που τηρεί τα μέτρα. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να κρύβεται πλέον, ούτε πίσω από χούλιγκαν, ούτε πίσω από μπαχαλακηδες. Είναι ο ίδιος που καλεί. Η προσωπική ευθύνη του κ. Τσίπρα είναι τεράστια», καταλήγει χαρακτηριστικά η Νέα Δημοκρατία.

Related Articles

Back to top button