ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ : Ο Κοτζιάς εκθέτει τον εαυτό του και τη χώρα

Η Νέα Δημοκρατία εξέδωσε ανακοίνωση για τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά με αφορμή δημοσίευμα των financial times για την δικαστική διαμάχη του υπουργού εξωτερικών με τον εκδότη του περιοδικού Athens Review.

Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της ΝΔ σημειώνεται πως “Ο Νίκος Κοτζιάς, από τη θέση του Υπουργού Εξωτερικών, οφείλει να σκέφτεται δυο φορές τις κινήσεις που εκθέτουν, όχι μόνο τον ίδιο, αλλά και την χώρα σε διεθνές επίπεδο”.

ADS

Ενώ περαιτέρω σημειώνεται : “Ο προβληματισμός για τις  ενέργειες του κ. Κοτζιά – όπως στην περίπτωση του περιοδικού Athens Review of Books του κ. Μ. Βασιλάκη – ξεπερνά τα ελληνικά σύνορα. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι μεγάλα ξένα Μέσα Ενημέρωσης κάνουν λόγο για παρεμβάσεις του Υπουργού στη Δικαιοσύνη και εκφράζουν έντονη σχετική ανησυχία. H απάντηση του κ. Κοτζιά τον εκθέτει ακόμα περισσότερο.  Όπως και η επιλογή του να εκπροσωπηθεί από το γνωστό για την εμπλοκή του στην υπόθεση Κοσκωτά, κ. Μαντζουράνη, αλλά και μόνιμο δικηγόρο του Ελληνικού Δημοσίου επί Κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ”.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button