ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ: Αναγνωριστική συνάντηση για το νέο επικοινωνιακό της όργανο

Αναγνωριστική και σε χαλαρό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το απόγευμα στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ, η πρώτη συνεδρίαση του νέου και πολυπληθούς επικοινωνιακού οργάνου υπό την προεδρία του Κυριάκου Μητσοτάκη. Η νέα εκπρόσωπος Μαρία Σπυράκη γνώριζε τα περισσότερα στελέχη καθώς  ήταν και η ίδια ήταν από τα πρώτα πρόσωπα που βρέθηκαν δίπλα στον Κυριάκο Μητσοτάκη από την αρχή των εσωκομματικών εκλογών. 

Δεν ισχύει όμως το ίδιο και για τον Κωνσταντίνο Ζούλα που ανέλαβε διευθυντής του γραφείου τύπου της ΝΔ και χρειάστηκε περισσότερες συστάσεις. Άλλωστε το συγκεκριμένο πόστο είναι πρωτόγνωρο για τον ίδιο και θα χρειαστεί κάποιο χρονικό διάστημα για να βρει τα πατήματα του και τις ισορροπίες του.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ στηρίζει πολλά σε αυτά τα δύο πρόσωπα τα οποία είναι προσωπικές του επιλογές καθώς εκτιμά πως θα δώσουν μια νέα πνοή στην επικοινωνία του κόμματος που θα βάλουν δύσκολα στο Μαξίμου. «Σας πιστεύω και πιστεύω πολύ στις ικανότητες και τις δυνατότητες σας» είπε χαρακτηριστικά τονίζοντας όμως πως δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο.

Στόχος του Κυριάκου Μητσοτάκη που από την πρώτη στιγμή μίλησε για την ανάγκη ανανέωσης του κόμματος, ήταν να δημιουργήσει γύρω του μια ισχυρή ομάδα που θα αποτελείται από νέα πρόσωπα. Αυτό αναμένεται να επεκταθεί το επόμενο διάστημα και στις αλλαγές που θα γίνουν στους τομεάρχες. Το Μοσχάτο θα προωθεί σταδιακά στα τηλεοπτικά παράθυρα νέα άφθαρτα πρόσωπα θέλοντας με αυτό τον τρόπο να αναδείξει το καινούριο που θέλει να φέρει στην ΝΔ αλλά και στην χώρα.

Στην συνεδρίαση συμμετείχαν εκτός από την Μαρία Σπυράκη και τον Κωνσταντίνο Ζούλα, οι αναπληρωτές εκπρόσωποι Κωνσταντίνος Κυρανάκης, Σοφία Ζαχαρακη, Νίκος Ρωμανός και Σπύρος Σταυρίδης, ο σύμβουλος επικοινωνίας του προέδρου Μακάριος Λαζαρίδης, η αναπληρώτρια διευθύντρια τύπου Κύρα Καπη και ο υπεύθυνος για τον περιφερειακό τύπο Γιώργος Κοντογιάννης. Ο επικεφαλής του στρατηγικού σχεδιασμού Τάκης Θεοδωρικάκος απουσίαζε καθώς βρίσκεται στο Πεκίνο προκειμένου να μιλήσει σε work shop με θέμα «Οικονομική Κρίση στην Ελλάδα – Προοτικές και Ευκαιρίες για τις Ελληνοκινεζικές Σχέσεις».

Σε βιβλιοπωλείο – καφέ η παράδοση – παραλαβή 

Ο πρόεδρος της ΝΔ μπορεί να μην θέλησε να πει πολλά χθες στην πρώτη συνεδρίαση του νέου επικοινωνιακού οργάνου, αφήνοντας τα νέα στελέχη να γνωριστούν με τα παλιά και να πληροφορηθούν τον μέχρι τώρα τρόπο λειτουργίας, ωστόσο την Παρασκευή το μεσημέρι που θα γίνει η επίσημη παράδοση – παραλαβή θα θέσει ουσιαστικά τους στόχους της ομάδας που δημιούργησε.

Μάλιστα ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να μην ακολουθήσει την παράδοση που θέλει τέτοιου είδους εκδηλώσεις να γίνονται στα κεντρικά γραφεία του κόμματος και επέλεξε ένα βιβλιοπωλείο – καφέ στην οδό Σκουφά προκειμένου να έχει την πρώτη της επαφή η νέα επικοινωνιακή ομάδα με τους δημοσιογράφους.

Related Articles

Close
Close