ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νάντια Γιαννακόπουλου για Λατινοπούλου: «Μετά από 3 γέννες στα 43 μου έχω όλα όσα δεν αντέχει εκείνη»

Το σχόλιο της βουλευτή  ΚΙΝΑΛ για  το σεξιστικό «μανιφέστο» της πολιτεύτριας της ΝΔ, Αφροδίτης Λατινοπούλου

Με ιδιαίτερη σφοδρότητα σχολίασε η βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Νάντια Γιαννακόπουλου το σεξιστικό «μανιφέστο» της πολιτεύτριας της ΝΔ, Αφροδίτης Λατινοπούλου.

Όπως σημειώνει η κ.Γιαννακόπουλου, «οι δηλώσεις που θα περνούσαν κάποτε στην αφάνεια, δεν γίνονται πια αποδεκτές, αλλά λαμβάνουν τη δέουσα απάντηση, δηλαδή αυτή που αρμόζει σε μία κοινωνία που έχει κάνει βήματα προς τα εμπρός, αποδέχεται και σέβεται εξίσου όλα τα μέλη της. Αναφέρομαι στην κ. Λατινοπούλου η οποία θεώρησε ότι πρέπει να μας κάνει μαθήματα «ομορφιάς» και προτύπων μέσα από μια ακραία σεξιστική δήλωση, προκαλώντας αγανάκτηση».

Η κ.Γιαννακόπουλου καταλήγει λέγοντας πως, «μετά από τρεις γέννες και στα 43 μου έχω όλα τα χαρακτηριστικά που δεν αντέχει η κυρία Λατινοπούλου, αλλά νιώθω ευγνώμων για το σώμα μου και το αγαπώ έτσι ακριβώς όπως είναι».

Ολόκληρη η δήλωση της Νάντιας Γιαννακόπουλου:

«Δηλώσεις που θα περνούσαν κάποτε στην αφάνεια, δεν γίνονται πια αποδεκτές, αλλά λαμβάνουν τη δέουσα απάντηση, δηλαδή αυτή που αρμόζει σε μία κοινωνία που έχει κάνει βήματα προς τα εμπρός, αποδέχεται και σέβεται εξίσου όλα τα μέλη της. Αναφέρομαι στην κ. Λατινοπούλου η οποία θεώρησε ότι πρέπει να μας κάνει μαθήματα «ομορφιάς» και προτύπων μέσα από μια ακραία σεξιστική δήλωση, προκαλώντας αγανάκτηση.

Και τι δεν μας είπε μέσα στο παραλήρημά της. Αρχικά ήταν η τριχοφυΐα των γυναικών, σε σημεία που κατά την ίδια θα έπρεπε να μην υφίσταται , εν συνεχεία ήταν οι ραγάδες, οι πανάδες, η κυτταρίτιδα και ό,τι άλλο προσκρούει στην… υψηλή αισθητική της και της προκαλεί ντροπή.

Related Articles

Back to top button