ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπογδάνος κατά Λατινοπούλου: «Έφτυσε την πλειοψηφία για να γίνει αρχηγός»

Ο ανεξάρτητος βουλευτής κατηγορεί την πρώην στενή συνεργάτιδά του για συκοφαντίες και προαναγγέλλει νομικές κινήσεις – Τι απαντά η ίδια

Νέο «κεφάλαιο» στο πολιτικό «διαζύγιό» του με την Αφροδίτη Λατινοπούλου άνοιξε το πρωί της Τετάρτης (15/3) ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Μπογδάνος παρουσιάζοντας ντοκούμεντα για την πρόταση που έγινε στην μέχρι πρότινος στενή συνεργάτιδά του ενόψει της συνεργασίας του κόμματος ΠΑΤΡΙΔΑ με το κόμμα του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου.

Σύμφωνα με τα έγγραφα που ανήρτησε στο Twitter ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στην Αφροδίτη Λατινοπούλου προτάθηκε η θέση της αντιπροέδρου του συνασπισμού των δύο κομμάτων.

Όπως αναφέρει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος η κυρία Λατινοπούλου είπε «δεν με ενδιαφέρει να μπούμε Βουλή» και «έφτυσε την πλειοψηφία για να γίνει αρχηγός».

Στο νέο του «κατηγορώ» ο ανεξάρτητος βουλευτής υποστηρίζει, επίσης, ότι η Αφροδίτη Λατινοπούλου«υπονόμευσε την ΠΑΤΡΙΔΑ έχοντας ήδη έτοιμο δικό της κόμμα» προαναγγέλοντας νομική προσφυγή για τις «συκοφαντίες» της.

Σε άλλη του ανάρτηση, δε, νωρίτερα στο Facebook, o Κωνσταντίνος Μπογδάνος έκανε λόγο για «λασπολογία κάθε θιγμένης μεγαλομανίας» προσθέτοντας ότι «τα ξεκατινιάσματα χαρακτηρίζουν δυστυχώς όσους αδυνατούν να δεχθούν και επιλέγουν να μην σέβονται τις αποφάσεις της (συντριπτικής) πλειοψηφίας. Τίποτε άλλο». 

«Προχωράμε για να φτιάξουμε τον μεγάλο πατριωτικό συνασπισμό που έχει ανάγκη η χώρα. Πρέπει τώρα, ό,τι και να μας χωρίζει ή να μας έχει φέρει σε αντιπαράθεση, να συζητήσουμε και να βρούμε τρόπους συμπόρευσης και συμπαράταξης. Τα πολλά μικρά κόμματα εκτός Βουλής ευνοούν ΜΟΝΟ τον σχεδιασμό της κυβέρνησης» συνεχίζει στην ανάρτήσή του ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ο οποίος απαντώντας στις αιχμές της πρώην πολιτικής συνοδοιπόρου του γράφει ότι «σε ό,τι με αφορά προσωπικά, από πρόεδρος, γίνομαι αντιπρόεδρος, διότι έχω αποδείξει επανειλημμένα, ότι ξέρω να βάζω τον εγωισμό μου κάτω από τον κοινό στόχο. Αυτό έκανα ξανά σήμερα, αυτό θα κάνω πάντα και στο μέλλον».

Οι ισχυρισμοί Λατινοπούλου

Η Αφροδιτή Λατινοπούλου από την πλευρά της επιμένει ότι την απόφαση πήραν «φίλοι» του Κωνσταντίνου Μπογδάνου που τους «βάφτισε πολιτικό συμβούλιο» κάνοντας λόγο για μια «στημένη και εντελώς παράτυπη διαδικασία». 

Σε δική της ανάρτηση στο Instagram σημειώνει ότι «για ορισμένους η πολιτική τους επιβίωση με καθέ σκοπό είναι μονόδρομος».

«Δεν μπορείς να κατηγορήσει τον σκορπιό γιατί σε δαγκώνει ενώ τον κουβαλάς στην πλάτη σου είναι η φύση του τέτοια» συνέχισε στη βιντεοσκοπημένη απάντησή της η κυρία Λατινοπούλου υπενθυμίζοντας τις διαγραφές και τα διαζύγια στο πολιτικό παρελθόν του Κωνσταντίνου Μπογδάνου. «Και προφανώς θα υπάρξουν και άλλα επεισόδια στο σήριαλ “Μπογδάνος στη Βουλή» προσθέτει η Αφροδίτη Λατινοπούλου κλείνοντας το μήνυμά της με χαρακτηρισμούς όπως «καιροσκόπους» και «ανήθικους».

Related Articles

Back to top button