ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μεϊμαράκης: Με στρατηγό τον Μητσοτάκη μπροστά για να κερδίσουμε στις εκλογές 

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ήταν αυτός που άνοιξε το 14ο Τακτικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Β. Μεϊμαράκης ευχαρίστησε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, που του εμπιστεύτηκε την προεδρία του συνεδρίου και απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό, είπε: «Θέλω να σου πω πρόεδρε, ότι θα φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σου, διότι θα είμαστε όλοι παρόντες αυτό το τριήμερο, αλλά και μετά το συνέδριό μας θα έχουμε μετασυνεδριακές συναντήσεις και συσκέψεις και θα περιοδεύσουμε όλους τους νομούς για να μεταφέρουμε το αισιόδοξο μήνυμα και το πρόγραμμα της ΝΔ που θα εγκρίνουμε την Κυριακή, για να προχωρήσουμε στη μάχη που έχουμε μπροστά μας, για μια νέα νίκη, σε μια νέα Ελλάδα. Αυτή θα χτίσουμε μετά το σημερινό μας συνέδριο. Και αυτό πρόεδρε σου το υποσχόμαστε, θα είμαστε όλοι παρόντες στη συγκεκριμένη μάχη».

Ο αντιπρόεδρος του ΕΛΚ και πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, τόνισε: «Το συνέδριό μας είναι μια γιορτή διαλόγου, είναι μια γιορτή στην οποία συμμετέχουν όλοι οι απλοί πολίτες, είναι μια γιορτή στην οποία τα στελέχη της ΝΔ κάνουμε έναν απολογισμό των τριών ετών που είναι θετικός και προγραμματίζουμε το μέλλον».

Επίσης, ο Βαγγέλης Μειμαράκης επισήμανε ότι η ΝΔ είχε μια τριετή διακυβέρνηση επιτυχημένη, μέσα σε πολυεπίπεδες κρίσεις και συνεχείς αλλαγές του σκηνικού σε παγκόσμιο επίπεδο. «Και τα καταφέραμε και διαχειριστήκαμε τις κρίσεις αυτές με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Και είχαμε τα πιο καλά αποτελέσματα σε όλη την Ευρώπη, γιατί σταθήκαμε δίπλα στον ανώνυμο πολίτη, δίπλα στον αδύναμο πολίτη, και κατά την διάρκεια της πανδημίας, και τώρα με τον πόλεμο. Διότι η πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση είναι ανθρωποκεντρική και το κράτος πρόνοιας υπάρχει για τους αδύναμους πολίτες», τόνισε.

Μεϊμαράκης: Το 2019 αλλάξαμε σελίδα και πήγαμε την Ελλάδα μπροστά

«Όλοι αισθάνθηκαν μεγάλη ανακούφιση με τις χθεσινές ανακοινώσεις, οι οποίες ήταν σχεδιασμένες και σε συνεννόηση, και μπορέσαμε κάνοντας πολλά βήματα μπροστά από την ΕΕ, που ακόμη περιμένουμε πότε θα ομοφωνήσει, να σταθούμε δίπλα στον αδύναμο πολίτη» σημείωσε. «Και αυτό πρέπει να το μεταφέρουμε σε κάθε γειτονιά, γιατί ο λαϊκισμός υπάρχει και με διάφορα ψέματα προσπαθεί να δείξει ότι δεν κάνουμε καλά την κυβερνητική εργασία και ότι αυτοί θα ήταν καλύτερα», είπε ο αντιπρόεδρος του ΕΛΚ και συμπλήρωσε: «Έχουμε την υποχρέωση να σταθούμε απέναντι σε αυτούς που θέλουν να γυρίσουν την Ελλάδα πίσω, γιατί το 2019 αλλάξαμε σελίδα και πήγαμε την Ελλάδα μπροστά».

Επιπλέον, τόνισε ότι για να γίνουν τα βήματα προόδου, απαιτείται πολιτική σταθερότητα και βεβαιότητα, υπογραμμίζοντας ότι η Νέα Δημοκρατία στάθηκε πάντα στη σωστή πλευρά της Ιστορίας. «Η ΝΔ πρέπει να είναι έτοιμη για τις εκλογές, όποτε αυτές γίνουν και για αυτό θα πρέπει όλα τα στελέχη να βρεθούν πλάι στους πολίτες», είπε.

Related Articles

Back to top button