ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με την βρετανική μετάλλαξη του κορωνοϊού ο διευθυντής του Αλέξη Τσίπρα

Στο νοσοκομείο Σωτηρία εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Μιχάλης Καλογήρου

ΗΒρετανική μετάλλαξη του κορονοϊού ανιχνεύθηκε στον Μιχάλη Καλογήρου, πρώην υπουργό Δικαιοσύνης και νυν Διευθυντή του Γραφείου του Αλέξη Τσίπρα. Ο Μιχάλης Καλογήρου νοσηλεύεται από την περασμένη εβδομάδα στο Νοσοκομείο Σωτηρία.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το ethnos.gr τα εργαστηριακά αποτελέσματα που βγήκαν σήμερα το πρωί (Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου) έδειξαν πως ο κ.Καλογήρου είχε προσβληθεί από τη Βρετανική μεταλλαγμένη μορφή του κορονοϊού, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να είναι σαφές πώς κόλλησε.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο θεράπων ιατρός του καθηγητής Παθολογίας – Ογκολογίας και Διευθυντής της Γ’ Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου ΣωτηρίαΚώστας Συρίγος, μαζί με την ομάδα του είχαν υποψιαστεί εδώ και λίγες ημέρες ότι πιθανώς να πρόκειται για μεταλλαγμένη μορφή του κορονοϊού, κυρίως λόγω των συμπτωμάτων που παρουσίαζε. Γεγονός που τους οδήγησε στο να επιλέξουν θεραπεία αποτελεσματική για την πορεία της υγείας του 45χρονου πρώην υπουργού. Η θεραπεία περιόρισε δραστικά τα συμπτώματα και βελτίωσε άρδην την κατάσταση του 45χρονου Μιχάλη Καλογήρου.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες ο Διευθυντής του Γραφείου του Αλέξη Τσίπραπαρουσιάζει εξαιρετική βελτίωση γεγονός που μπορεί να του επιτρέψει να βγει, ακόμη και άμεσα, από το νοσοκομείο.

Από την πρώτη στιγμή, σε συνεχή επικοινωνία με την ιατρική ομάδα είναι ο ίδιος ο τέως πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας καθώς και στενοί του συνεργάτες προκειμένου να ενημερώνονται άμεσα για την κατάσταση της υγείας του Μιχάλη Καλογήρου.

ethnos.gr

Related Articles

Back to top button