ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαξίμου για Μητσοτάκη: «Θέλει να καταργήσει δώρο Χριστουγέννων κι επίδομα ανεργίας – Οραματίζεται Μεσαίωνα»

«Ο Μεσαίωνας που οραματίζεται η Νέα Δημοκρατία κάνει ακόμα και το ΔΝΤ να φαντάζει παιδική χαρά», ανέφεραν κυβερνητικοί κύκλοι, σχολιάζοντας δύο διαφορετικές αλλά σχεδόν ταυτόχρονες «εξαγγελίες» της Νέας Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα, η πρώτη ήταν αυτή του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκου Μητσοτάκη, που μιλώντας στην Κύπρο την περασμένη εβδομάδα και αναφερόμενος στο «δώρο Χριστουγέννων» έκανε λόγο για λάθος του παρελθόντος, προκρίνοντας την κατάργησή του.

Η δεύτερη δήλωση έρχεται από τον προέδρο τηςΟΝΝΕΔ και υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ, Κώστα Δέρβο που τάχθηκε κατά του επιδόματος ανεργίας γιατί ωθεί τους νέους να μην ζητούν εργασία!

«Μετά τον κ. Μητσοτάκη που θέλει να καταργήσει τα δώρα Χριστουγέννων και το κοινωνικό μέρισμα γιατί τα θεωρεί «ελεημοσύνη» και “πελατειακά”, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ και Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Κώστας Δέρβος τάχθηκε κατά του επιδόματος ανεργίας γιατί όπως λέει αποτρέπει τους νέους ανέργους από την αναζήτηση εργασίας», τόνισαν οι κυβερνητικοί κύκλοι, σημειώνοντας πως «ο Μεσαίωνας που οραματίζεται η ΝΔ κάνει ακόμα και το ΔΝΤ να φαντάζει παιδική χαρά.»

«Επειδή η ΝΔ έχει το θράσος να μιλά για διαστρέβλωση, ας δουν οι πολίτες να βγάλουν τα συμπεράσματά τους», κατέληξαν οι κυβερνητικοί κύκλοι.

Related Articles

Back to top button
Close
Close