ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Live: Η σπουδαία εκδήλωση του ΔΙΚΤΥΟΥ για την ειρήνη και την σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο

Το ΔΙΚΤΥΟ για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη διοργανώνει εκδήλωση – συζήτηση με θέμα τις «Προϋποθέσεις για την ειρήνη και την σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο», που ξεκινάει σε λίγο, στις 19:30 στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι πρέσβεις των ΗΠΑ Geoffrey Pyatt, του Κράτους του Ισραήλ Yossi Amrani και της Τουρκίας Burak Özügergin καθώς και ο εκπρόσωπος του ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών Κυριάκος Λουκάκης, οι οποίοι θα εκφράσουν τις θέσεις των χωρών τους, που πρωταγωνιστούν στην περιοχή. 

Στην συνέχεια θα ακολουθήσει συζήτηση με συμμετοχή έμπειρων συνομιλητών από τους χώρους της Άμυνας, της Διπλωματίας, της Πολιτικής και του κλάδου της Διεθνολογίας.

Ο πρ. Υπουργός Εθνικής Άμυνας και Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ευάγγελος Αποστολάκης,
ο πρέσβης επί τιμή Παύλος Αποστολίδης, η πρόεδρος του ΔΙΚΤΥΟΥ Άννα Διαμαντοπούλου
και ο καθηγητής και βουλευτής Δημήτρης Καιρίδης θα αναλύσουν τα ζητήματα που θα τεθούν από τους πρέσβεις αλλά και τις εξελίξεις και προκλήσεις στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Παύλος Τσίμας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω live streaming θα υπάρχει ταυτόχρονη διερμηνεία στην ελληνική και αγγλική γλώσσα.

Related Articles

Back to top button