ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λεβέντης: H Ένωση Κεντρώων θα περάσει στις εκλογές το ΠΑΣΟΚ

Ο Βασίλης Λεβέντης μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 αναφέρθηκε στις πολιτικές εξελίξεις αλλά και στο πολιτικό μέλλον του κόμματος του.

Ειδικότερα αναφερόμενος στην ανεξαρτητοποίηση της Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου  ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης σημείωσε “δεν κατάλαβα γιατί έφυγε. Ήμασταν μαζί την Παρασκευή και μιλάγαμε και θα συναντιόμασταν και σήμερα που είναι η συζήτηση για το Κυπριακό στη Βουλή… Ήμουν στο αυτοκίνητο όταν έμαθα ότι υπέβαλε ανεξαρτητοποίηση”.

Ενώ στην ερώτηση αν εκτιμά ότι θα πάει σε άλλο κόμμα υποστήριξε “Θα φανεί… Όσοι βγήκαν με λίστα νομίζω ότι είναι αυτοκτονία να φεύγουν από το κόμμα. Τώρα ο Καρράς να πάει στο ΠΑΣΟΚ, ποιος να πρωτοβγεί εκεί μαζεύτηκαν όλοι. Εγώ τους αγαπώ όλους, αυτοί δεν αγαπούν τον εαυτό τους”.

Ενώ σε ότι αφορά στις δημοσκοπήσεις εκτίμησε πως η “Ένωση Κεντρώων θα περάσει και το ΠΑΣΟΚ γιατί έχει μαζευτεί κάθε καρυδιάς καρύδι εκεί, ενώ η Ένωση Κεντρώων είναι ένα επαναστατικό κόμμα, έχει εκτίμηση στη νεολαία και παρουσιάζει σταθερά άνοδο”.

Related Articles

Back to top button