ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λαφαζάνης : Στην χώρα υπάρχει μια χούντα πλειστηριασμών

Δριμεία επίθεση από τον Παναγιώτη Λαφαζάνη στην κυβέρνηση με αφορμή το θεμα των πλειστηριασμών.

Ειδικότερα μιλώντας στο Θέμα Fm δήλωσε :

«Εδώ έχουμε να κάνουμε με μια χούντα πλειστηριασμών που βαράει τον κόσμο αλύπητα.  Τα ΜΑΤ έχουν περιφράξει τον χώρο για να αρπάξουν τα κυκλώματα τις πρώτες κατοικίες. Γιατί περί αυτού πρόκειται. Γίνονται πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας για 30 χιλιάδες και 40 χιλιάδες ευρώ χρέη».

«Οι συνεδριάσεις πρέπει να είναι διαφανείς. Είναι δημόσιες συνεδριάσεις, δεν είναι κλειστές, δεν τους κάνουν κυκλώματα τους πλειστηριασμούς. Αυτό σημαίνει νομιμότητα» είπε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον τόνισε :

«Στη χώρα υπάρχει τώρα μια χούντα πλειστηριασμών που την συναποτελούν Τσίπρας, Κοντονής, Τσακαλώτος, Τόσκας, Ρούσκας και τα κοράκια τους οι τραπεζίτες. Αυτή η χούντα των πλειστηριασμών θέλει να ολοκληρώσει το έργο της καταστροφής της χώρας. Να αρπάξει τα σπίτια του Ελληνικού λαού και τις λαϊκές περιουσίες. Αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα, βάρβαρα. έτσι βουλιάζει η χώρα, βουλιάζει η οικονομία».

Καταλήγωντας ο κ. Λαφαζάνης σημείωσε: «Αυτό που είπε ο Τσακαλώτος ότι μέχρι 300.000 ευρώ δεν εκπληστηριάζεται πρώτη κατοικία είναι ένα μεγάλο ψέμα, διότι σε αυτό δεν συμφωνούν οι τράπεζες, δεν συμφωνεί η τρόικα και δεν το έχει νομοθετήσει. Είναι λόγια του αέρα για να παραπλανήσει τον Ελληνικό λαό».

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close