ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυρίτσης: «Χούλιγκαν με παπιά» η ομάδα ΔΕΛΤΑ γι’ αυτό την διέλυσε ο Τόσκας

“Δεν μιλάω για την ομάδα ΔΙΑΣ που είναι αστυνόμευση αλλά την ομάδα ΔΕΛΤΑ που είναι ΜΑΤ»

Ως «χούλιγκαν με παπιά» χαρακτήρισε την ομάδα ΔΕΛΤΑ, ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κυρίτσης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ. 

Στον διάλογό του με τον δημοσιογράφο, ο κ. Κυρίτσης ανέφερε… «Ναι, ήταν σαν χούλιγκαν με παπιά. Δεν είναι η ομάδα Δίας… Η Ομάδα Δέλτα είναι ΜΑΤ. Αλλο ΜΑΤ με παπιά και άλλο η Ομάδα Δίας, που είναι αστυνόμευση. Σύμφωνώ απόλυτα με την εκτίμηση του προΐσταμένου τους υπουργού. Πέφταν με τα μηχανάκια μπροστά στο κόσμο ανεξέλεγκτα, χτυπούσαν ανεξέλεγκτα, έχουν γίνει δίκες, υπάρχουν βίντεο. Και γι αυτό αποφάσισε ο κ. Τόσκας να διαλύσει την ομάδα».

Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος ρώτησε: «Η Ομάδα Δέλτα ήταν χούλιγκανς με παπιά;» για να απαντήσει ο κ. Κυρίτσης: «Ναι, ήταν χούλιγκανς με παπιά. Γι αυτό συμφωνώ με την εκτίμηση Τόσκα για την διάλυση της ομάδας».

Με παρέμβασή του στη συνομιλία, ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός, ανέφερε: «Τι σας κάνει εντύπωση. Πρίν από μία εβδομάδα έλεγαν μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι, αυτοί που έχουν αστυνομικούς να τους φυλάνε. Τώρα ακούω οτι το κακό με την Ομάδα Δέλτα ήταν ότι ήταν ΜΑΤ. Συγνώμη όταν είχατε στήσει τα ΜΑΤ στου Μαξίμου σαν τέτρις δεν σας ενοχλούσαν; Και σας ενοχλεί η Ομάδα Δέλτα; Η οποία πήγαινε να κάνει την δουλειά της και να προστατεύσει τους πολίτες από τους μπαχαλάκηδες».

Για να απαντήσει ο κ. Κυρίτσης: «Εγω έχω δεί την Ομάδα Δέλτα να την πέφτει σε συνταξιούχους».


Related Articles

Back to top button