ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυρανάκης: «καραμπινάτη διαπλοκή» για συναντήσεις Σπίρτζη με Καλογρίτσα

«Και βέβαια έχω συναντηθεί με τον κ. Καλογρίτσα και μάλιστα πολλές φορές» ομολόγησε ο Χρήστος Σπίρτζης, κατά τον έντονο διάλογο που είχε σήμερα με τον αναπληρωτή εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Κυρανάκη.  

Ο κ. Σπίρτζης μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 ήρθε σε αντιπαράθεση με τον κ. Κυρανάκη, ο οποίος απεύθυνε ερώτηση στον υπουργό για το εάν είχε συναντήσεις με τον επιχειρηματία Καλογρίτσα πριν τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες. «Πείτε μας δημόσια συναντηθήκατε ή όχι με τον κ. Καλογρίτσα πριν του ανατεθεί το δημόσιο έργο που αφορά το υπουργείο σας;» ρώτησε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, με τον κ. Σπίρτζη να ομολογεί: «Και βέβαια έχω συναντηθεί και μάλιστα πάρα πολλές φορές».

Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ χαρακτηρίζοντας την υπόθεση ως «καραμπινάτη διαπλοκή» τόνισε: Αυτό είναι είδηση. Μας λέτε ότι συναντηθήκατε με τον κ. Καλογρίτσα πριν του ανατεθεί ένα μεγάλο έργο, πολλών εκατομμυρίων ευρώ, από τις τσέπες των Ελλήνων φορολογουμένων την ίδια περίοδο που προωθούσατε τον κ. Καλογρίτσα ως επίδοξο καναλάρχη στον διαγωνισμό τον οποίο διενεργήσατε και κατέπεσε στο Συμβούλιο της Επικρατείας».

 

Related Articles

Close
Close