ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κουτσούμπας: «Tο μόνο που σας σώζει κύριοι της κυβέρνησης είναι η βολική αντιπολίτευση»

Xαρακτήρισε «κοροϊδία την αλληλογραφία με Κομισιόν

Το νούμερο ένα πρόβλημα του λαού είναι η ακρίβεια εκτίμησε ο Δημήτρης Κουτσούμπας, κατά την διάρκεια της ομιλίας του στην προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή. Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, κατηγόρησε κυβέρνηση και αντιπολίτευση ότι στήνουν «ψευδοαντιπαραθέσεις ενώ δεν λέτε κάτι διαφορετικό. Χασμουρητά και απέχθεια φέρνετε στο κόσμο».

«Αφού το δούλεμα αυτό για τις αιτίες ακρίβειας κράτησε 2 χρόνια, τελευταία το έχετε ρίξει στο virtual reality, τακτική να εκπέμπετε μηνύματα στην αντιμετώπιση ακρίβειας», σημείωσε ο κ. Κουτσούμπας λέγοντας ότι κανείς δεν έχει εντοπίσει την πτώση των τιμών.

Ταυτόχρονα, χαρακτήρισε «κοροϊδία την αλληλογραφία με Κομισιόν». Απευθυνόμενος προς τον πρωθυπουργό είπε: «Στις συνόδους κορυφής και διαδικασίες ΕΛΚ δεν τα λέτε; Το καλοκαίρι που κάνατε μαζί διακοπές δεν προλάβατε να ρωτήσετε; Τι θέλετε να πείτε ότι δεν γνωρίζει η κυρία τι κάνουν οι πολυεθνικές; Ότι κινούνται όπως θέλουν στην αγορά;». Ασκώντας κριτική στην Ευρωπαϊκή Ένωση, είπε ότι πρόκειται για μια «μια ένωση ενιαία αγορά πολυεθνικών, λόμπι και μονοπωλίων. Ήρθε η απάντηση Κομισιόν και μας επιβεβαίωσαν ακυρώνοντας το προεκλογικό σας πυροτέχνημα».

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας, εξαπέλυσε τα «πυρά» του και κατά των κομμάτων της αντιπολίτευσης λέγοντας ότι «το μόνο που σας σώζει κύριοι της κυβέρνησης είναι η βολική αντιπολίτευση των υπολοίπων κομμάτων έχοντας ως σημαία κανονικότητας».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button