ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κωνσταντοπούλου : Με ΜΑΤ δεν πρόκειται να με αποτρέψει ο κύριος Τσίπρας

Στα γραφεία του Συμβολαιογραφικού συλλόγου στην οδό Γενναδίου βρέθηκαν εχθές μέλη του κινήματος «Δεν Πληρώνω», αλλά και η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Οπως καταγγελλει η Ζωή Κωνσταντοπουλου: «Το ΔΣ συνεδρίαζε μολονότι δεν είναι νόμιμα συγκροτημένο καθώς υπάρχουν παραιτήσεις πέντε μελών. Ένα από τα θέματα είναι ο προϋπολογισμός του 2018 με τον οποίο θελουν να περάσουν παράνομα τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς. Εχουν προϋπολογίσει χιλιάδες πλειστηριασμούς για το 2018».

Την ίδια ώρα η Ζωή Κωνσταντοπούλου ζήτησε να παρευρεθεί στη συνεδρίαση ως δικηγόρος της συμβολαιογράφου, Έλενας Καραγεωργοπούλου η οποία έχει κληθεί ως μέλος του ΔΣ.

Νωρίτερα τα μέλη των κινημάτων εκδίωξαν συμβολαιογράφο και δεν του επέτρεψαν την είσοδο, φωνάζοντας συνθήματα αλλά και λέγοντας του «ντροπή σου, αλήτη…».

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου αντέδρασε δυναμικά όταν οι αστυνομικοί δεν της επέτρεψαν να μπει στο κτήριο, εξαπολύοντας λεκτική επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «με ΜΑΤ δεν πρόκειται να με αποτρέψει ο κύριος Τσίπρας. Περιμένω ακόμα να με συλλάβει, με το νόμο που ψήφισε ο ίδιος και τα πρόβατά του».

Related Articles

Back to top button