ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΚΕ: «Βρώμικη προπαγάνδα της κυβέρνησης και του Βρούτση για την σημερινή απεργία»

Το ΚΚΕ εξέδωσε ανακοίνωση για την σημερινή μεγάλη απεργία των συνδικάτων, εξαπολύοντας επίθεση εναντίον του υπουργού Εργασίας, Γιάννη Βρούτση.

Η ανακοίνωση του ΚΚΕ αναφέρει ότι «Δίπλα στην υπόλοιπη βρώμικη προπαγάνδα της κυβέρνησης, που επιστράτευσε τον κοινωνικό αυτοματισμό και τα γελοία επιχειρήματα περί ‘’υποκίνησης’’, για τη σημερινή μεγάλη απεργία, ήρθε ο ανεκδιήγητος υπουργός εργοδοσίας, Βρούτσης».

Και προσθέσει «Ότι τάχα με το νόμο Κατρούγκαλου δεν είχαν γίνει απεργίες», μετά τις δηλώσεις Βρούτση σχετικά με την απεργία ενάντια στο αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο.

Επιπλέον, το ΚΚΕ σημειώνει ότι «Μπορεί ο κ. Βρούτσης να έχει γίνει ο πιο φανατικός υποστηρικτής του ν. Κατρούγκαλου, την αρχιτεκτονική του οποίου διατηρεί και επεκτείνει, όμως να του θυμίσουμε ότι τότε εργαζόμενοι, αγρότες, ελεύθεροι επαγγελματίες, επιστήμονες, είχαν απαντήσει με μαζικές και επανειλημμένες κινητοποιήσεις και απεργίες».

Και καταλήγει ότι «το ίδιο θα κάνουν και τώρα για την κατάργηση του ν. Κατρούγκαλου – Βρούτση, όση βρώμικη προπαγάνδα κι αν επιστρατεύσουν τα παπαγαλάκια της κυβέρνησης. Αυτό έδειξαν και οι μεγάλες απεργιακές συγκεντρώσεις σήμερα».

Related Articles

Back to top button