ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΙΝΑΛ: Φτιάχνει νεολαία ως ανάχωμα στον ΣΥΡΙΖΑ

Η ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής αναμένεται να δημιουργήσει νεολαία, με σκοπό να διεμβολίσει εκλογικά τα προοδευτικά στρώματα της νεολαίας, όπου τα τελευταία χρόνια κυριαρχεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλογιζόμενοι, στο ΚΙΝΑΛ, τον μεγάλο μέσο όρο ηλικίας των ψηφοφόρων προχωρούν στην δημιουργία νεολαίας, γιατί θέλουν να αναδείξουν και την αντίφαση του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος δηλώνει ότι εκπροσωπεί τους νέους, αλλά στην πράξη εξαντλείται σε μεταγραφές στελεχών του ΠΑΣΟΚ μεγαλύτερης ηλικίας.

Έτσι λοιπόν, στο ΚΙΝΑΛ σχεδιάζουν να ανασυγκροτήσουν τη νεολαία της κεντροαριστεράς, έχοντας ως βάση όσες δυνάμεις της ΠΑΣΠ έχουν μείνει στα πανεπιστήμια.

Σύμφωνα με τα ΝΕΑ, εκτός του συνεδρίου της άνοιξης υπάρχουν σκέψεις και για δύο συνδιασκέψεις νεολαίας, μία στην Αθήνα και μία στη Θεσσαλονίκη.

Σημειώνεται δε ότι το βράδυ της Δευτέρας έγινε η συνεδρίαση της Εκτελεστικού Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής.

Εκεί εγκρίθηκε η εισήγηση της προέδρου Φώφης Γεννηματά και αποφασίσθηκε η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής να πραγματοποιηθεί το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο και αρχές Μαρτίου η ιδεολογική και προγραμματική Συνδιάσκεψη του κόμματος.

Related Articles

Back to top button
Close
Close