ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κικίλιας: «Με Τσίπρα και Καμμένο δεν υπάρχει αισιόδοξο και θετικό μέλλον»

Ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας σε συνέντευξή  του στον ραδιοσταθμό Alpha αναφέρθηκε στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα σημειώνοντας : “Είναι εντυπωσιακό ότι ένας πρωθυπουργός υποβιβάζει τον εαυτό του σε επικοινωνιακό σύμβουλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, για να μπορέσει να καταρρίψει τα επιχειρήματά μας, τα οποία κατά την άποψή μου είναι ατράνταχτα”.

Ενώ περαιτέρω σημείωσε : “Εάν ο ίδιος είχε το σθένος, ή οι υπουργοί του, να κυκλοφορήσουν έξω και να πουν τα πράγματα πέρα και έξω από στοιχεία νούμερα, κλπ. στην πραγματική, οικονομία στην αγορά, στην κοινωνία, στα μαγαζιά, τις πρωτεύουσες, στη δυτική Αττική, στο κέντρο της Αθήνας, θα έπαιρνε μια γεύση τού τι πιστεύουν οι Έλληνες πολίτες, για την ανάπτυξή του, για το φέσι των 100 δισ, τα οποία έχει φέρει τα τελευταία 2,5 χρόνια, στην ελληνική κοινωνία και στη χώρα”.

Ενώ συνέχισε λέγοντας πως “Αδιαφορεί γι αυτούς οι οποίοι αγωνίζονται, παλεύουν καθημερινά για το μεροκάματο και πλέον η κυβέρνησή τους, αυτή η κυβέρνηση της Αριστεράς, για το ηθικό πλεονέκτημα για το οποίο μας μίλαγε κ.λπ. βάλλει ευθέως ενάντια στους φτωχούς, σε αυτούς με τα χαμηλά εισοδήματα”.

Σε ότι αφορά στον σχεδιασμό της Νέας Δημοκρατία τόνισε πως κυρίαρχο μέλημα είναι η μείωση της φορολογίας, η μείωση των δαπανών, η προσέλκυση επενδύσεων και οι μεταρρυθμίσεις.

Ενώ επιπλέον επεσήμανε πως αυτός είναι ο δρόμος προκειμένου να ” δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας που μας καίνε. Καίει ότι τα νέα παιδιά στην Ελλάδα δεν είναι στην καρδιά της οικονομίας, αλλά στο περιθώριο αυτή τη στιγμή. Ο κ.  Τσίπρας πιστεύει στις συμβάσεις, έργου, στα stage των 200 – 300 ευρώ. Θεωρεί ότι αυτό είναι το μέλλον. Οι νέοι άνθρωποι αξίζουν μια ευκαιρία και σε προσωπικό επίπεδο να προχωρήσουν και να είναι ευτυχισμένοι στην Ελλάδα”.

Related Articles

Back to top button