ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κικίλιας για Τσίπρα: Παρουσιάζει ότι δίνει κάτι ενώ έχει πάρει τα τριπλάσια

Για κοροϊδία προς τους χιλιάδες συνταξιούχους κατηγορέι την κυβέρνηση ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας, σχολιάζοντας τις παροχές που ανακοίνωσε χθες ο πρωθυπουργός. 

 

«Ο Τσίπρας είναι ανέντιμος, παρουσιάζει ότι δίνει κάτι, ενώ έχει πάρει και θα πάρει τα τριπλάσια», τόνισε ο κ. Κικίλιας, μιλώντας στην τηλεόραση του «Star».

Ο εκπρόσωπος Τύπου  της Νέας Δημοκρατίας εκτίμησε ότι ο Αλέξης Τσίπρας με αυτή του την κίνηση ετοιμάζει την «απόδραση του», έχοντας όμως όπως σχολίασε  «ναρκοθετήσει την χώρα για πολλά χρόνια».

«Εννέα στους δέκα πολίτες είναι θυμωμένοι με τον κύριο Τσίπρα γιατί τους κορόιδεψε», σημείωσε.

Αναφερόμενος στην Νέα Δημοκρατίας έκανε αυτοκριτική, λέγοντας ότι «για τα όποια λάθη που κάναμε αναλαμβάνουμε πλήρως τις ευθύνες μας», ενώ τόνισε ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει μια διαφορετική λύση για την χώρα, η οποία είναι στοιχειοθετημένη και ξεκαθάρισε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν θα κάνει απολύσεις.

«Χρειάζονται επενδύσεις, αποκρατικοποιήσεις και μεταρρυθμίσεις για να παράξουμε πλούτο για τη χώρα και να δημιουργήσουμε δουλειές», ανέφερε

Related Articles

Back to top button