ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κικίλιας: «Αν δεν έχουν τίποτα να κρύψουν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα ψηφίσουν υπέρ της Εξεταστικής Επιτροπής»

Ο Βασίλης Κικίλιας σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ αναφέρθηκε στο ζήτημα της εξεταστικής επιτροπής  σημειώνοντας χαρακτηριστικά “Ο κ. Τσίπρας θα έρθει στο ελληνικό Κοινοβούλιο να εξηγήσει ή θα κρυφτεί; Θα μας πει αν γνώριζε την όλη δρομολόγηση του θέματος που είναι συσκοτισμένη και κρύβει κενά και τα τηλεφωνήματα του κ. Καμμένου; Έχουν συνομιλήσει στελέχη της κυβέρνησης και με άλλους; Ας ψηφίσουν να γίνει Εξεταστική και να δοθούν οι απαντήσεις”.

Ενώ περαιτέρω σημείωσε “Οι πολίτες καταλαβαίνουν ότι αν δεν υπήρχε τίποτα το μεμπτό, αν δεν είχαν τίποτα να κρύψουν, ο κ. Τσίπρας πρώτος θα έλεγε “όλα στο φως”. Η κοινωνία αναρωτιέται γιατί δεν συμβαίνει αυτό. Τώρα γιατί δεν το λένε; Φοβούνται κάτι; Όταν από τον πρόεδρο μας μέχρι το τελευταίο στέλεχος μας έχουμε πει, όπου υπάρχουν ευθύνες και όσο ψηλά και αν είναι αυτές να αποδοθούν, καταλαβαίνετε ότι αυτό το επιχείρημα καταρρίπτεται αμέσως. Στη Βουλή θα φανούν όλα”.

Σε ότι αφορά στα ζητήματα της ασφάλειας των πολιτών τόνισε : “Δεν υπάρχει ασφάλεια και η κυβέρνηση αγνοεί το θέμα της ασφάλειας και υπάρχουν πολιτικές εντολές να μην εμπλέκεται η αστυνομία σε σχέση με τους γνωστούς-αγνώστους. Η ΝΔ δεν έχει καμία εμπιστοσύνη σε όλη την κυβέρνηση σε θέματα ασφάλειας. Για να έρθουν επενδύσεις πρέπει υπάρχει περιβάλλον ασφάλειας. Προφανώς κλείνουν το μάτι στο ακροαριστερό τους ακροατήριο γιατί αισθάνονται ότι έχουν απομακρυνθεί από αυτό, από τότε που ήταν στο 3%, και τώρα ψάχνουν να βρουν τρόπο να επανασυνδεθούν μαζί τους. Είναι υποχρέωση του κράτους και της Πολιτείας να προστατεύει τους Έλληνες πολίτες και τις περιουσίες τους. Οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν το κάνουν”

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button