ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κεραμέως γις Μόσιαλο: Μία εικόνα που προσβάλλει τους Χριστιανούς τις άγιες τούτες ημέρες

Ερωτηθείσα για την πρόσφατη ανάρτηση σκίτσου για τις μάσκες από τον καθηγητή Ηλία Μόσιαλο, η κ. Κεραμέως ανέφερε ότι πρόκειται για ένα λυπηρό περιστατικό.

“Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή καμία συζήτηση για εξ αποστάσεως εκπαίδευση”, ανέφερε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Η κ. Κεραμέως απέρριψε εκ νέου τα σενάρια περί κλεισίματος των σχολείων, τονίζοντας ότι προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι όλα τα σχολεία να παραμείνουν ανοιχτά.

Ερωτηθείσα για την πρόσφατη ανάρτηση σκίτσου για τις μάσκες από τον καθηγητή Ηλία Μόσιαλο, η κ. Κεραμέως ανέφερε ότι πρόκειται για ένα λυπηρό περιστατικό. “Είναι μία εικόνα που προσβάλλει τους Χριστιανούς τις άγιες τούτες ημέρες“, ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Υπενθυμίζεται ότι το χιουμοριστικό σκίτσο που ανήρτησε ο καθηγητής, απεικόνιζε την Παναγία να φορά μάσκα πάνω σε ένα γαϊδουράκι και τον Ιωσήφ, και έδινε μια σατυρική διάσταση στο ζήτημα της μη τήρησης των μέτρων, ενώ ο Ηλίας Μόσιαλος τόνισε πως “Όλοι πρέπει να συμβάλουμε στην προστασία της ανθρώπινης ζωής, ειδικά αυτές τις μέρες των Χριστουγέννων”

Related Articles

Back to top button