ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ηρακλής Δρούλιας: Το πρόσωπο έκπληξη του ΚΙΝΑΛ στην Δυτική Αθήνα

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, έδωσε το σύνθημα για την αυτοργάνωση του κόμματος, με την συμμετοχή και δράση στελεχών από όλη την χώρα. 

Το Κίνημα Αλλαγής βρίσκεται σε φάση ανασυγκρότησης, ενώ ο ενθουσιασμός από την πρόσφατη εκλογική διαδικασία είναι διάχυτος. Η παράταξη φαίνεται πως ξαναβρίσκει έδαφος στην νεολαία, κάτι που μπορεί να αποτελέσει εφαλτήριο για την επάνοδο του σε τροχιά εξουσίας.

Την δυναμική αυτή στην νεολαία, ο Νίκος Ανδρουλάκης θέλει να την αξιοποιήσει, προωθώντας νέα πρόσωπα στην πολιτική, αλλά και καταξιωμένους επαγγελματίες σε όλη την χώρα.

Οι άνθρωποι του Ανδρουλάκη, δεν έχουν ακόμα σε μεγάλο βαθμό παρουσιαστεί στην κοινή γνώμη, καθώς ο πρόεδρος κρατάει χαμηλούς τόνους, με στόχο την διαφύλαξη της ενότητας. Όμως καθώς οι εκλογές φαίνεται να πλησιάζουν, με πιθανή ημερομηνία τον Σεπτέμβριο, τα περιθώρια στενεύουν. Έτσι λοιπόν ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, το επόμενο διάστημα, θα «ρίξει» στο γήπεδο αρκετά νέα ονόματα, ώστε το ψηφοδέλτιο του κόμματος, να είναι πανίσχυρο σε όλη την χώρα. Μάλιστα, υποψήφιοι θα είναι και άνθρωποι από το στενό του περιβάλλον.

Χαρακτηριστική περίπτωση, ο Ηρακλής Δρούλιας. Πρόκειται για έναν από τους στενότερους συνεργάτες του που συνδέονται με πολύχρονη φιλία, ο οποίος είχε ιδιαίτερο ρόλο στην προεκλογική εκστρατεία του Δεκεμβρίου. Ήταν άλλωστε ο εκπρόσωπος του Νίκου Ανδρουλάκη στην ΕΔΕΚΑΠ, το αρμόδιο όργανο για τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ.

Ο Ηρακλής Δρούλιας, έχει πλούσιο βιογραφικό, τόσο στον επαγγελματικό τομέα, όσο και στον πολιτικό. Είναι πολιτικός μηχανικός με έδρα το Χαϊδάρι και ασχολείται με τον τομέα των κατασκευών.

Δραστηριοποιείται στο Τεχνικό Επιμελητήριο επί σειρά ετών όπου διετέλεσε και Γενικός Γραμματέας, ενώ από το 2009 ήταν Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΚ. Θεωρείται αρκετά έμπειρος στα οργανωτικά θέματα, ενώ η υποψηφιότητά του στην Δυτική Αθήνα, θα ενισχύσει σημαντικά το ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής.

Αξίζει να σημειώσουμε, πως στην Δυτική Αθήνα, η Χαριλάου Τρικούπη θεωρεί πως μπορεί να κερδίσει δύο βουλευτικές έδρες.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button