ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ηλιόπουλος: «Ένας κύκλος έκλεισε – Το 2023 να είναι μια χρονιά αλλαγών, μια χρονιά δικαιοσύνης»

Με ευχαριστίες προς τους αναπληρωτές εκπροσώπους και τους συνεργάτες, καθώς και μια ιδιαίτερη αναφορά στον Αλέξανδρο Νικολαΐδη, η ανάρτηση του Νάσου Ηλιόπουλου για την «αλλαγή φρουράς» στο γραφείο Τύπου.

Στην ανάρτησή του ο, μέχρι την ολοκλήρωση του φετινού χρόνου, εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Νάσος Ηλιόπουλος σχολίασε: 

Ένας κύκλος έκλεισε. Νιώθω χαρούμενος γιατί προσπάθησα να υπηρετήσω το συλλογικό μας σχέδιο με τον σεβασμό και την ευθύνη που έχει να εκπροσωπείς τον πολιτικό σου χώρο.

Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στην Πόπη Τσαπανίδου. Είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρει να κάνει τη διαφορά στη δύσκολη και απαιτητική περίοδο που έχουμε μπροστά μας.  

Χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Αλέξη Τσίπρα για την εμπιστοσύνη που μου έχει δείξει.

Χρωστάω επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Στέργιο Καλπάκη και στην Τάνια Καραγιάννη -για την πολύτιμη βοήθεια και τη συνεργασία που είχαμε από την πρώτη μέρα. Χωρίς τη δική τους βοήθεια αλλά και χωρίς το σύνολο της ομάδας του γραφείου τύπου όλα θα ήταν πολύ πιο δύσκολα. Είμαι σίγουρος ότι την ίδια πολύτιμη βοήθεια θα συνεχίσουν να παρέχουν μέχρι τις εκλογές και τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία.

Όλες και όλοι ποτέ δε θα ξεχάσουμε τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη. Την τύχη που είχαμε να συνεργαστούμε μαζί του. Του χρωστάμε για όσα μας έμαθε, πρώτα από όλα με το προσωπικό του παράδειγμα.

Στο χέρι μας είναι το 2023 να είναι μια χρονιά αλλαγών, μια χρονιά δικαιοσύνης. Καλούς αγώνες!

Related Articles

Back to top button