ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Ρεγγίνα Βάρτζελη πρώην διευθύντρια του Παπανδρέου μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ

Η διευθύντρια του γραφείου του Γιώργου Παπανδρέου στη διάρκεια της πρωθυπουργίας του, η μεγάλη έκπληξη στην ΚΕΑ.

Η Ρεγγίνα Βάρτζελη, αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις που συμπεριλαμβάνονται στα πρόσωπα που συμμετέχουν στην Κεντρική Επιτροπή Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ. 

ADS

Η Ρεγγίνα Βάρτζελη χαίρει ιδιαιτέρας εκτίμησης στο χώρο της κεντροαριστεράς και από τη θητεία της ως διευθύντρια το γραφείου του Γιώργου Παπανδρέου κατά τη διάρκεια της πρωθυπουργίας του, Γενική Γραμματέας του Πρωθυπουργού.

Στη σύνθεση της ΚΕΑ υπάρχουν σημαντικά ονόματα συνεργατών του Ανδρέα, όπως ο προσωπικός του γιατρός Θύμιος Λιβάνης. Επίσης πρώην βουλευτές επί Γιώργου, όπως – σύμφωνα με τις πληροφορίες- η Μαρία Θεοχάρη, ο Θάνος Γικόνογλου, Χρύσα Μανωλιά, ο πρώην Γραμματέας της νεολαίας ΠΑΣΟΚ Νίκος Μαδεμλής. Ακόμα πολιτικοί φίλοι του Κώστα Σημίτη, όπως ο μόνος Έλληνας γενικός διευθυντής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Αχιλλέας Μητσός, αλλά και συνδικαλιστές όπως οι πρόεδροι της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ και της ΕΥΔΑΠ. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ “συμπεριλαμβάνονται προσωπικότητες από τα Συνδικάτα, την Αυτοδιοίκηση, τον Πολιτισμό, τη Νεολαία, το Φεμινιστικό και Οικολογικό Κίνημα”, ενώ η Κεντρική Επιτροπή ανασυγκρότησης θα συνεδριάσει το Σάββατο στις 12:00, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Αίθουσα Μελίνα Μερκούρη).

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button