ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Αγγελική Αδαμοπούλου προσχώρησε στον ΣΥΡΙΖΑ – Το καλωσόρισμα Τσίπρα

Η Αγγελική Αδαμοπούλου εξελέγη με το ΜέΡΑ25 του Γιάνη Βαρουφάκη, από το οποίο αποχώρησε τον Μάρτιο εν μέσω αιχμών για τη λειτουργία του

Στην κοινοβουλευτική ομάδα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εντάσσεται από σήμερα η ανεξάρτητη βουλευτης, Αγγελική Αδαμοπούλου.

«Η Αγγελική Αδαμοπούλου συστρατεύεται στην κοινή μας προσπάθεια να φέρουμε μια ώρα αρχύτερα την πολιτική αλλαγή και τη δικαιοσύνη Παντού» ανέφερε σε ανάρτηση του, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, προσθέτοντας: «Καλωσόρισες, Αγγελική, στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία!»

Υπενθυμίζεται ότι η κ. Αδαμοπούλου εξελέγη με το ΜέΡΑ25 του Γιάνη Βαρουφάκη, από το οποίο αποχώρησε τον Μάρτιο εν μέσω αιχμών για τη λειτουργία του.

Η επιστολή Τσίπρα στον πρόεδρο της Βουλής για την ένταξη της Αδαμοπούλου στον ΣΥΡΙΖΑ

Στην επιστολή που έστειλε ο Αλέξης Τσίπρας στον πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα για την ένταξη της Αγγελικής Αδαμοπούλου στον ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρει: «Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε, Με την παρούσα θέλω να δηλώσω ότι σύμφωνα με το άρθρο 16 παρ. 5 του Κανονισμού της Βουλής η Ανεξάρτητη Βουλευτής Α΄ Αθηνών, Αγγελική Αδαμοπούλου, προσχωρεί και εντάσσεται στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ».

Related Articles

Back to top button