ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γκάφα! Έχασαν τις προθεσμίες για τα δικαιώματα της Φέτας

Απίστευτη κυβερνητική γκάφα – Χάθηκαν οι προθεσμίες για την διεκδίκηση Ευρωπαϊκών αποζημιώσεων για την Φέτα – Ήταν η δεύτερη φορά που χάθηκε η προθεσμία αφού μας είχαν δώσει και παράταση!!!

Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα έδινε 6,5 εκ ευρώ για την προώθηση της Ελληνικής φέτας. Το Υπουργείο είχε λάβει ήδη δύο παρατάσεις πριν την χθεσινή γκάφα!!

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Βαγγέλης Αποστόλου, σε μια προσπάθεια να βγάλει από πάνω τις τις ευθύνες, ζήτησε την παραίτηση όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε επιστολή του προς τα μέλη του ΔΣ του οργανισμού, ο κ. Αποστόλου αναφέρει πως ο λόγος που ελήφθη αυτή η απόφαση είναι η ευθύνη που φέρουν ώστε να χαθούν οι προθεσμίες σύναψης συμβάσεων για το πρόγραμμα προώθησης της Φέτας στην Ευρωπαϊκή Ένωση καθώς και σε τρίτες χώρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η καταληκτική προθεσμία υπογραφής σύμβασης για το πρόγραμμα Προώθησης της Φέτας ΠΟΠ «Feta PDO. Let’s get real!» στην Ευρωπαϊκή Αγορά και σε Τρίτες Χώρες, έληγε στις 13 Μαΐου.

Tags

Related Articles

Close
Close