ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιάννης Ραγκούσης: «Ο Σκουρλέτης δεν ήθελε να μειώσει τον Παπανδρέου»

Ο Γιάννης Ραγκούσης, ο άνθρωπος που ο Γιώργος Παπανδρέου έφερε στην κεντρική πολιτική σκηνή, ενώ ήταν δήμαρχος Πάρου, μίλησε για την σχέση του με τον πρώην πρωθυπουργό σε συνεπντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΙ.

«Δεν είμαι από αυτούς που είτε δημιούργησαν τότε προβλήματα στον Παπανδρέου, είτε τον εξέθεσαν, είτε τον μαχαίρωσαν πισώπλατα» ανέφερε, μεταξύ άλλον, στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ ο βουλευτής Β’ Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ.

Ο Γιάννης Ραγκούσης -πρώην συνεργάτης του Γ. Παπανδρέου- σημείωσε ότι η κυβέρνηση Παπανδρέου αν έχει να παρουσιάσει κάποιες περγαμηνές, αυτές έχουν σχέση και με δικά του νομοθετήματα, όπως η Διαύγεια, ο Καλλικράτης, ο νόμος για την ιθαγένεια και άλλα.

Ανέφερε επίσης επίσης ότι δεν ανήκε σε αυτούς που προκάλεσαν ζημιά στον πρώην πρωθυπουργό καθώς «είχε φίλους που τον εξέθεσαν με τις πράξεις τους ή τις παραλείψεις τους, είχε εσωκομματικούς αντιπάλους που τον υπονόμευαν από την πρώτη ημέρα. Λοιπόν εγώ δεν άνηκα σε αυτούς.

Εγώ ανήκα σε αυτούς που έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου», τόνισε χαρακτηριστικά». Αναφορικά με την φράση του Πάνου Σκουρλέτη που χαρακτήρισε «τοξικό πρόσωπο» τον Γ. Παπανδρέου, ο κ. Ραγκούσης είπε «δεν νομίζω ότι ο Πάνος Σκουρλέτης το είπε για να μειώσει τον Γιώργο Παπανδρέου. Η γνώμη μου είναι ότι το είπε ως περιγραφή», διευκρινίζοντας ότι δεν έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα με το θέμα ούτε έχει ακούσει ο ίδιος τις δηλώσεις του κ. Σκουρλέτη.

Related Articles

Back to top button