ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεννηματά: Τσίπρας – Καμμένος αγκαλιασμένοι οδηγούνται στο γκρεμό

Η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά επιτέθηκε με σφοδρότητα στην κυβέρνηση, ως απάντηση στα λεγόμενα του πρωθυπουργού αναφορικά με την υπόθεση του Γιάννου Παπαντωνίου και τις ευθύνες των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ για τα σκάνδαλα διαφθοράς.

Ειδικότερα η κ. Γεννηματά σημείωσε πως “O κ Τσίπρας αντί να απολογηθεί, στην επέτειο του δημοψηφίσματος με το οποίο εξαπάτησε τον Ελληνικό λαό, είχε το θράσος να επιτεθεί  για μια ακόμα φορά στη Δημοκρατική Παράταξη.
Στη Παράταξη που έκανε  την Ελλάδα μέλος της Ευρωζώνης  και την έσωσε από την καταστροφή της άτακτης χρεοκοπίας αλλά και από τον όλεθρο που την απειλούσε τέτοιες ημέρες πριν από δύο χρόνια, εξ’ αιτίας των τυχοδιωκτικών επιλογών του”.

Ενώ συνεχίζει υποστηρίζοντας πως ο πρωθυπουργός “Πανικόβλητος επιμένει να αναζητά σωσίβιο πολιτικής επιβίωσης στην σπίλωση και την  εξόντωση  των  πολιτικών για το βίο και την πολιτεία  της κυβέρνησης  του  ακόμα και για σειρά ύποπτα αντιθεσμικών ενεργειών του Συγκυβερνήτη του.Δεν μπορεί να είναι τιμητής και μάλιστα προκατόχων του, ο υπόλογος Πρωθυπουργός για τη ζημιά των 100 δις στον Ελληνικό λαό και  ο πολιτικά υπεύθυνος των επιλογών και ενεργειών των κ.κ Βαρουφάκη και Κιμ,  που παρά λίγο να τίναζαν τη χώρα στον αέρα”.καταλήγει η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

“Η αγωνία για την παραμονή στην εξουσία, κάνει  τον κ Τσίπρα να μοιάζει όλο και περισσότερο  με τον κ. Καμμένο. Με το ίδιο ύφος και ήθος. Έτσι αγκαλιασμένοι οδηγούνται στον γκρεμό”, κατέληξε η κ.Γεννηματά.

Related Articles

Back to top button