ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεννηματά : Δεν απαντώ σε χτυπήματα κάτω από τη μέση

Στις απόψεις περί οικογενειοκρατίας που ακούστηκαν κατά την πολιτική αντιπαράθεση που έχει πυροδοτηθεί ενόψει του δεύτερου γύρου των εκλογών στην κεντροαριστερά αναφέρθηκε η Φώφη Γεννηματά δίνοντας τις δικές της απαντήσεις.

Ειδικότερα τόνισε :

“Είναι πολιτική μου επιλογή να μην μπαίνω σε μικρότητες, σε χτυπήματα κάτω από τη μέση, σε προσωπικές αντιπαραθέσεις”

«Θέλετε να σας πω και κάτι άλλο; Και επί της ουσίας δεν με αφορά. Τι σημαίνει οικογενειοκρατία; 17 χρόνια που είμαι στην πολιτική το έχω ακούσει αυτό πάρα πολλές φορές. Ο Γιώργος Γεννηματάς δεν υπήρξε ποτέ τζάκι της πολιτικής. Δεν έβγαλε λεφτά από την πολιτική. Δεν έστησε μηχανισμούς. Δεν είχε ποτέ μηχανισμούς. Πολεμήθηκε από τους μηχανισμούς, όπως πολεμήθηκα και εγώ τα προηγούμενα χρόνια, συγκρούστηκε με τους μηχανισμούς, όπως συγκρούστηκα και συγκρούομαι και εγώ όλα αυτά τα χρόνια» .

Ενώ περιατέρω σημείωσε :

«Δεν έγινε ποτέ πρόεδρος κόμματος, δεν έγινε ποτέ πρωθυπουργός.. Πέρασαν 6 χρόνια από τη στιγμή που πέθανε για να πάρω την απόφαση να ασχοληθώ η ίδια ενεργά παρότι από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ήμουνα δίπλα του στο γραφείο, δούλευα. Πρώτη φορά έκανα προεκλογικό αγώνα 10 χρονών με την τσάντα του δημοτικού. Άρα δεν με αφορά ο όρος οικογενειοκρατία».

Related Articles

Back to top button