ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φώφη Γεννηματά: «Η Κυβέρνηση έχει χάσει τον έλεγχο, χάνει χρόνο και παραπέμπει για αύριο»

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ ανέφερε σε ανάρτησή της πως η κυβέρνηση έχει χάσει τον έλεγχο, χάνει χρόνο και παραπέμπει συνεχώς για «αύριο» ό,τι έπρεπε να έχει γίνει χθες.

ADS

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής τόνισε σε δήλωσή της πως «είναι ώρα για αποφάσεις, χωρίς άλλη καθυστέρηση», καθώς «η κατάσταση με την πανδημία παίρνει επικίνδυνες διαστάσεις».

Δείτε αναλυτικά:

«Είναι ώρα για αποφάσεις, χωρίς άλλη καθυστέρηση. Η κατάσταση με την πανδημία παίρνει επικίνδυνες διαστάσεις. Η Κυβέρνηση έχει χάσει τον έλεγχο, χάνει χρόνο και παραπέμπει συνεχώς για “αύριο” ό,τι έπρεπε να έχει γίνει “χθες”.

Είχα ζητήσει από τον κ. Μητσοτάκη να προχωρήσει άμεσα στη στήριξη του ΕΣΥ, την αποσυμφόρηση των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς και των σχολείων.

Αντί για έγκαιρη αντιμετώπιση, αφήνει να φτάσουμε στο κόκκινο.

Αντί να προτάξει με σχέδιο τον περιορισμό της διασποράς, επιλέγει να παρέμβει εκ των υστέρων, μόνο με μέτρα περιοριστικά που έχουν και κοινωνικό και οικονομικό κόστος.

Σε κάθε περίπτωση το νέο σχέδιο που όπως μας είπε «θα ανακοινώσει» η Κυβέρνηση, πρέπει να προβλέπει την ουσιαστική οικονομική στήριξη των εργαζομένων, των ανέργων και των αγροτών και την εξασφάλιση ρευστότητας για να μείνουν ζωντανές οι επιχειρήσεις και πρώτα οι μικρομεσαίες».

Related Articles

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker