ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έξαλλος ο Άδωνις με παρουσιαστές του ΣΚΑΙ: «Αφήστε τις ειρωνείες με τον Πρωθυπουργό»

Την έκρηξη του Άδωνι Γεωργιάδη προκάλεσε σχόλιο της δημοσιογράφου Μαρίας Αναστασοπούλου, κατά την διάρκεια συνέντευξης του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων στο ΣΚΑΪ το πρωί της Τρίτης (28/12).

Η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στη δήλωση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ότι διανύουμε το «τελευταίο μίλι» της πανδημίας του κορονοϊού, με τον υπουργό να αντιδρά έντονα. 

Το πρωί της Τρίτης (28/12) ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Σήμερα» και μαζί με τις δημοσιογράφους Μαρία Αναστασοπούλου και Χριστίνα Κοράη μιλούσαν για την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα μας. 

Εκεί λοιπόν που συζητούσαν ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε ότι κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πότε θα έρθει το τέλος της πανδημίας, με την δημοσιογράφο και παρουσιάστρια της εκπομπής να του θυμίζει την δήλωση που είχε κάνει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για το… «τελευταίο μίλι». Και αυτό προκάλεσε την έκρηξη του υπουργού, με τον ίδιο να λέει – μεταξύ άλλων – ότι: «Όταν πουλάς τουρισμό και είσαι Πρωθυπουργός μίας χώρας πρέπει να πουλάς προς τα έξω οτι είσαι ασφαλή χώρα. Η δήλωση αυτή είχε ως αποτέλεσμα χιλιάδες άνθρωποι να έρθουν στην χώρα και χιλιάδες άνθρωποι έκαναν τζίρο και πήγαμε καλά. Άρα αφήστε τις ειρωνείες με τον Πρωθυπουργό. Μια χαρά το είπε…». 

Και κατέληξε: «Είμαστε μια τουριστική χώρα, από αυτό ζουν χιλιάδες συμπολίτες σας, από αυτό πληρώνονται διαφημίσεις στον ΣΚΑΪ για να κάνετε εκπομπή. Και πρέπει να σταματήσετε συνεχώς να πλήττεται την χώρα. Αν πρέπει να το ξαναπεί, να το ξαναπεί».

Αναλυτικά ο διάλογος:

Μαρία Αναστασοπούλου: «Άρα τελευταία μίλια δεν θα ξαναπείτε… Τέλος».

Άδωνις Γεωργιάδης: «Τα τελευταία μίλια τα είχε πει ο Πρωθυπουργός πριν την Δέλτα. Και κατά τη γνώμη μου μακάρι να το ξαναπεί. Και γιατί; Όταν πουλάς τουρισμό και είσαι Πρωθυπουργός μίας χώρας πρέπει να πουλάς προς τα έξω, στους πιθανούς σου πελάτες, ότι είσαι μια υγειονομικά ασφαλής χώρα. Η δήλωση αυτή είχε ως αποτέλεσμα χιλιάδες άνθρωποι να δουλέψουν, χιλιάδες άνθρωποι να έρθουν στην χώρα και χιλιάδες άνθρωποι έκαναν τζίρο και πήγαμε καλά. Άρα αφήστε τις ειρωνείες με τον Πρωθυπουργό. Μια χαρά το είπε…».

Και πρόσθεσε: «Η κ. Αναστασοπούλου ειρωνεύτηκε τον κ. Μητσοτάκη και έκανε λάθος. Η δήλωση του κ. Μητσοτάκη ήταν ολόσωστη τη στιγμή που το είπε. Είμαστε μια τουριστική χώρα, από αυτό ζουν χιλιάδες συμπολίτες σας, από αυτό πληρώνονται διαφημίσεις στον ΣΚΑΙ για να κάνετε εκπομπή. Και πρέπει να σταματήσετε συνεχώς να θίγεται την χώρα. Αν πρέπει να το ξαναπεί, να το ξαναπεί».

Related Articles

Back to top button