ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ερμιόνη Μπελέρη: Δεν έχω καταφέρει ακόμα να μιλήσω με τον πατέρα μου

Τώρα περιμένουμε το δικαστήριο να διατάξει την αποφυλάκισή του ανέφερε η 18χρονη κόρη του και περιέγραψε την έκρηξη χαράς που επικράτησε όταν βγήκαν τα αποτελέσματα

Μετά από μία δύσκολη εκλογική μάχη, και παρά τις προσπάθειες των αλβανικών αρχών, ο προφυλακισμένος Φρέντι Μπελέρης κατάφερε να επικρατήσει του Γκιόργκι Γκόρο και να εκλεγεί δήμαρχος της Χειμάρρας.

Η Ερμιόνη Μπελέρη μίλησε στο Μega και τον Νίκο Ευαγγελάτο και αναφερόμενη στην προεκλογική ομιλία που εκφώνησε η ίδια εκπροσωπώντας τον πατέρα της Φρέντι Μπελέρη στην Χειμάρρα για τις εκλογές είπε ότι ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει.

Η 18χρονη κόρη του Φρέντι Μπελέρη είπε επίσης ότι από την Πέμπτη που οι αλβανικές αρχές συνέλαβαν τον πατέρα της δεν έχει καταφέρει να μιλήσει μαζί του! 

Σημείωσε επίσης ότι η καταμέτρηση των ψήφων στην Χειμάρρα ξεκίνησε πάρα πολύ αργά και περιέγραψε τα συναισθήματα που επικράτησαν. «Όταν βγήκε το αποτέλεσμα υπήρχε μια έκρηξη χαράς από όλους», δήλωσε η Ερμιόνη Μπελέρη.

«Περιμένουμε από το επόμενο δικαστήριο για να βγει από την φυλακή. Όσα ξέρετε εσείς, ξέρουμε κι εμείς», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο Φρέντι Μπέλερης έκανε την πρώτη του δήλωση για τη νίκη του στις δημοτικές εκλογές στη Χειμάρρα μέσω Facebook από τη φυλακή.

«Νίκησε η Δημοκρατία! Κέρδισε η Χιμάρα! Ευγνωμονώ όσους επέδειξαν λεβεντιά. Συμμερίζομαι όσους υπέκυψαν στην τρομοκρατία. Σήμερα δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, όλοι οι πολίτες της Χιμάρας και εγώ ως Δήμαρχος, πρώτος μεταξύ ίσων, περπατάμε ενωμένοι για να γίνουμε ακόμα πιο δυνατοί, υπερασπιζόμενοι την Δημοκρατία και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα!» έγραψε στον λογαριασμό του.

Related Articles

Back to top button