ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επικριτικά σχόλια της αντιπολίτευσης για τον διορισμό Παππά στον ΟΑΣΘ

Ιδιαίτερα αιχμηρή και επικριτική ήταν η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας αναφορικά με την τοποθέτηση του  Στέλιου Παππά στον ΟΑΣΘ. 

Ειδικότερα στην ανακοίνωση σημειώνεται πως “Ο πατέρας του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης κ. Παππά διορίστηκε πρόεδρος στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης.

Σχολιάζοντας την ανακοίνωση για την τοποθέτηση του Στέλιου Παππά η Νέα Δημοκρατία ανέφερε το εξής:

«Ο πατέρας του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης κ. Παππά διορίστηκε πρόεδρος στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης. Προφανώς αυτό έγινε κατόπιν κλήρωσης που πραγματοποίησε ο κ. Σπίρτζης. Και σε ανώτερα!».

Ενώ και στελέχη της Νέας Δημοκρατία σχολίασαν στο  twitter :

Δηκτικό το σχόλιο και του Σταύρου Θεοδωράκη ο οποίος σε ανάρτησή του στο Twitter σχολίασε ότι η επιλογή Παππά θα έγινε «με αδιάβλητη… κλήρωση»

Χρηστίδης: Άλλο bus, άλλο μπαμπάς

Ενώ ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης ήταν ιδιαίτερα ειρωνικός :

«Άλλο bus, άλλο μπαμπάς» έγραψε ο κ. Χρηστίδης στον λογαριασμό του στο Twitter

Ενω η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» Ζωή Κωνσταντοπούλου, σχολίασε επίσης επικριτικά την τοποθέτηση του Στέλιου Παππά στη θέση του προέδρου του ΟΑΣΘ.

«Συγχαρητήρια στον Υπουργό… Διαστήματος και Διαπλοκής Νίκο Παππά και τον συνεταίρο του Χρήστο Σπίρτζη για το διορισμό του μπαμπά του στον ΟΑΣΘ», έγραψε η κ. Κωνσταντοπούλου σε ανάρτησή της στο Twitter.

Related Articles

Back to top button