ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ενόχληση Μαξίμου για την «πράσινη» μεταγραφή του Θοδωρή Ζαγοράκη

Έντονη είναι η δυσαρέσκεια τόσο στο Μαξίμου όσο και στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Θοδωρή Ζαγοράκη με το ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

Την ώρα που ο Θοδωρής Ζαγοράκης τίθεται εκτός Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, κλήθηκε να σχολιάσει τη «μεταγραφή» του ευρωβουλευτή της ΝΔ στα ψηφοφέλτια του ΠΑΣΟΚ, αδυνατώντας να κρύψει την ενόχλησή του.

Αρχικά, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι ο Θοδωρής Ζαγοράκης έθεσε εαυτόν αυτοδικαίως εκτός της «γαλάζιας» παράταξης, σπεύδοντας να σημειώσει: «δεν θέλω να κάνω κανέναν περαιτέρω σχολιασμό, πρόκειται για προσωπική του επιλογή».

Στη συνέχεια, ωστόσο, φανέρωσε την κυβερνητική δυσαρέσκεια για το θέμα, δεδομένου μάλιστα πως ο κ. Ζαγοράκης είναι εν ενεργεία ευρωβουλευτής.

«Δεν θυμάμαι ποτέ ξανά στο παρελθόν εν ενεργεία ευρωβουλευτής να ανακοινώνεται από άλλο κόμμα. Ο κ. Ζαγοράκης ήταν 10 χρόνια ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και δεν έστειλε ούτε μία επιστολή για να ενημερώσει για την απόφασή του», είπε χαρακτηριστικά ο Παύλος Μαρινάκης.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button