ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές: Τα «βαριά» ονόματα των κομμάτων που μένουν εκτός Βουλής

Μετά τα αποτελέσματα των εκλογών και με την μέχρι τώρα ενσωμάτωση των σταυρών.

Αρκετά γνωστά ονόματα στελεχών από σχεδόν όλα τα κόμματα μένουν εκτός Βουλής μετά τα αποτελέσματα των εκλογών και με την μέχρι τώρα ενσωμάτωση των σταυρών.

Συγκεκριμένα, στην Α’ Αθηνών εκτός μένουν ο Νίκος Φίλης από τον ΣΥΡΙΖΑ, η Κωνσταντίνα Κούνεβα από το ΚΚΕ και ο Κώστας Σκανδαλίδης από το ΠΑΣΟΚ.

Στον Β1 βόρειο τομέα Αθηνών, εκτός Βουλής φαίνεται πως μένουν οι Σκουρλέτης, Αθανασίου, Μπαλάφας, Αυλωνίτου και Καββαδία, υποψηφίοι του ΣΥΡΙΖΑ ενώ από το ΠΑΣΟΚ εκτός μένει ο Ανδρέας Λοβερδος καθώς η Μιλένα Αποστολάκη έχει περίπου 850 περισσότερους ψήφους. 

Στον Β2 Δυτικό Τομέα Αθηνών, εκτός μένουν οι Βίτας και Κουρουπλής από τον ΣΥΡΙΖΑ και ο Καρχιμάκης απο το ΠΑΣΟΚ.

Στον Β3 Νότιο Τομέα Αθηνών, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, η Ντόρα Πάλλη-Πετραλιά και ο Γρηγόρης Ψαριανός μένουν εκτός από τη ΝΔ και ο Στέφανος Τζουμάκας από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στην Α’ Αθηνών η Νόνη Δούνια έμεινε εκτός από πλευράς ΝΔ ενώ στη Β’ Πειραιώς ο Τραγάκας από τη ΝΔ και ο Αλεξιάδης από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στην Ανατολική Αττική ο Ευάγγελος Αντώναρος από τον ΣΥΡΙΖΑ. Στην Αιτωλοακαρνανία εκτός μένει μέχρι τώρα ο Σπήλιος Λιβανός (ΝΔ) και οΙ Γιώργος Βαρεμένος και Νίκος Μωραίτης από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στη Ζάκυνθο ο Σταύρος Κοντωνής από τον ΠΑΣΟΚ, στην Ηλεία εκτός μένει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος της ΝΔ και ο Μάκης Μπαλαούρας από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Στη Μαγνησία η Μαρίνα Χρυσοβελώνη του ΣΥΡΙΖΑ. Στο Ρέθυμνο ο Βασίλης Σκουντής από το ΠΑΣΟΚ και ο Ανδρέας Ξανθός από τον ΣΥΡΙΖΑ. Στη Φθιώτιδα εκτός μένει ο Γιάννης Οικονόμου από τη ΝΔ. Στα Χανιά μένει εκτός ο Γιάννης Σταθάκης σε αντίθεση με τον Παύλο Πολάκη που εκλέγεται.

Related Articles

Back to top button