Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Παράταση μέχρι τις 8:00 αποφάσισε η ΕΔΕΚΑΠ

Η ΕΔΕΚΑΠ αποφάσισε να δώσει παράταση μίας ώρας , ανοικτό να δοθεί άλλη μισή ώρα, εφόσον υπάρχουν ακόμα ουρές έξω από τα εκλογικά τμήματα
Πολύ αυξημένη είναι η προσέλευση στις εκλογές για νέο πρόεδρο στο ΚΙΝΑΛ με πάνω από 238.000 πολίτες να έχουν ψηφίσει μέχρι τώρα.
Λόγω της μεγάλης συμμετοχής, η ΕΔΕΛΑΠ αποφάσισε να πάρει η διαδικασία παράταση μίας ώρας (ως τις οκτώ το βράδυ) , ενώ είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να δοθεί και νέα παράταση μισής ώρας, σε περίπτωση που συνεχίζουν να υπάρχουν ουρές έξω από εκλογικά τμήματα.
Εξάλλου, ήδη η πλευρά Παπανδρέου είχε καταθέσει αίτημα για παράταση της ψηφοφορίας, με την πλευρά Λοβέρδου να δηλώνει σύμφωνη, υπενθυμίζοντας ότι ο Ανδρέας Λοβέρδος είχε ζητήσει να στηθούν περισσότερες κάλπες ανά την επικράτεια, ακριβώς επειδή ανέμενε μεγάλη προσέλευση
Από τις 11 και μετά ο ρυθμός έφτασε τους 500 ψηφοφόρους ανά λεπτό, ενώ έπεσε στους 430 ανά λεπτό μόνον αργά το μεσημέρι!