ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημοσκόπηση GPO: 12,4 μπροστά η ΝΔ – Πιο δημοφιλής ο Δένδιας, τελευταίος ο Λιβανός

Στις 12,4 μονάδες διαμορφώνεται το προβάδισμα για τη Νέα Δημοκρατία, έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση, ενώ ο υπουργός εξωτερικών είναι ο πιο δημοφιλής υπουργός

Συγκεκριμένα, στη δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της ιστοσελίδας powergame.gr, φαίνεται η Νέα Δημοκρατία να προηγείται με ποσοστό 35,9%, και ο ΣΥΡΙΖΑ να ακολουθεί με ποσοστό 23,5%. Στην τρίτη θέση βρίσκεται  το ΚΙΝΑΛ με ποσοστό 7% και ακολουθεί το ΚΚΕ με 6,4%. Στην πέμπτη θέση βρίσκεται η Ελληνική Λύση με ποσοστό 4% ενώ και το ΜέΡΑ 25 εξασφαλίζει την είσοδό του στο κοινοβούλιο με 3,4%. Σημειώνεται ότι  το 12% των πολιτών δηλώνει αναποφάσιστο.

Σε ό, τι αφορά την εικόνα των υπουργών, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας εμφανίζεται ως ο πιο δημοφιλής υπουργός με τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια και τον υπουργό Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο να ακολουθούν. Ως λιγότερο δημοφιλείς υπουργοί εμφανίζονται ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παναγιώτης Πικραμμένος, η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σπύρος Λιβανός.  

Related Articles

Back to top button