ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημοκράτες: Ο Ανδρέας Λοβέρδος ανακοίνωσε το νέο κόμμα για τις Ευρωεκλογές

Από τον Έβρο ανακοίνωσε την ίδρυση νέου κόμματος, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος

«Δημοκράτες» ονομάζεται το κόμμα που ίδρυσε ο Ανδρέας Λοβέρδος και όπως ανακοίνωσε πρόκειται για ένα κόμμα «πατριωτικό, λαϊκό, πολιτικά φιλελεύθερο, εκσυγχρονιστικό, ψηφιακό, μεταρρυθμιστικό, πολυσυνεκτικό»

Δείτε την ανακοίνωση:

«Συμπολίτες μου από τον Έβρο, εδώ που χτυπά δυνατά η καρδιά της Ελλάδας, εδώ που τα σύνορα μας είναι και σύνορα της Ευρώπης, ανακοινώνω την ίδρυση του κόμματος μας “Δημοκράτες”. 

Ένα κόμμα πατριωτικό, λαϊκό, πολιτικά φιλελεύθερο, εκσυγχρονιστικό, ψηφιακό, μεταρρυθμιστικό, πολυσυνεκτικό.

Είμαστε Έλληνες στην ονομασία μας για την Ενωμένη Ευρώπη και θα παλέψουμε και από εκεί για την πατρίδα μας, την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ευρώπη των πολιτών.

Δεν ξεκινάμε τυχαία από εδώ. Στέλνουμε ένα μήνυμα από εδώ. Από ένα μετερίζι που οι Έλληνες φυλάνε Θερμοπύλες, που πρόσφατα το 2020 αποκρούσαμε μια απόπειρα εισβολής. Ένα μήνυμα φεύγει από εδώ και πηγαίνει σε όλους τους Ευρωπαίους. Ό,τι μόνο ενωμένοι και ασφαλείς θα παλέψουμε, θα αγωνιστούμε με επιτυχία για την αναγέννηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 
Συμπολίτες μου με δυναμισμό, με μετριοπάθεια, με κοινή λογική εμείς οι Δημοκράτες ξεκινάμε τον αγώνα για την καλύτερη Ελλάδα που έχουμε μέσα μας», ανέφερε ο κ. Λοβέρδος στο μήνυμά του.

Δείτε το βίντεο:

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button