ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημήτριος Χατζηλιάδης: Αυτός είναι ο πρόεδρος του κόμματος Κασιδιάρη

Μετά από τη σημερινή είδηση ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης να κατέβει αυτόνομα με το κόμμα του στις εκλογές, ανακοινώθηκε ότι πρόεδρος θα είναι ο καθηγητής της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων – Ταξίαρχος ε.α. κ. Δημήτριος Χατζηλιάδης.

Στη σχετική ανακοίνωση του κόμματος του Ηλία Κασιδιάρη αναφέρεται: «Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ θα συμμετάσχει στις Εκλογές της 21ης Μαΐου με Πρόεδρο τον Καθηγητή της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων – Ταξίαρχο ε.α. κ. Δημήτριο Χατζηλιάδη.

Έπειτα από τα αλλεπάλληλα κυβερνητικά πραξικοπήματα εις βάρος του δημοκρατικού πολιτεύματος, το Πανελλήνιο Συμβούλιο του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ συνεδρίασε εκ νέου και αποφάσισε τη συμμετοχή του κόμματος στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Πρόεδρος του κόμματος εξελέγη ο Καθηγητής της ΣΣΕ, Ταξίαρχος Δημήτρης Χατζηλιάδης». 

Δήλωση του Δημήτριου Χατζηλιάδη: 

«Υπηρέτησα ενόρκως την Πατρίδα για δεκαετίες, και σήμερα εισέρχομαι στον πολιτικό στίβο για να συνεχίσω να προσφέρω ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες μου στο Έθνος των Ελλήνων.

Μας περιμένει ένας πολύ κρίσιμος αγώνας για την Πατρίδα και τη Δημοκρατία». 

Σύντομο βιογραφικό: 

Ο Δημήτριος Χατζηλιάδης γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι Ταξίαρχος εν αποστρατεία. Εισήχθη στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων και αποστρατεύθηκε με τον βαθμό του Ταξιάρχου.

Υπηρέτησε την Πατρίδα από πολλές θέσεις και δεκάδες μονάδες σε ολόκληρη την χώρα.

Γνωρίζει άπταιστα τρεις ξένες γλώσσες και έβγαλε δεκάδες σχολεία των Ενόπλων Δυνάμεων. Έχει έντονο συγγραφικό έργο με μελέτες, διατριβές και δημοσιευμένα άρθρα.

Συμμετέχει ως ενεργό μέλος σε πολλές ενώσεις και συλλόγους και έχει λάβει Έπαινο το 2020 από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για 123 Αιμοδοσίες, δείγμα της έντονης προσφοράς του στο κοινωνικό σύνολο.


Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button