ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διευκρίνηση από Παπανδρέου: «Ζήτησε να διερευνηθούν τα στοιχεία, δεν είπε κανείς για νοθεία»

Ανακοίνωση-διευκρίνηση απέστειλε πριν λίγο ο Γιώργος Παπανδρέου μετά την έκταση που πήρε η είδηση πως θέτει ζήτημα για το αδιάβλητο της διαδικασίας των εκλογών του ΚΙΝΑΛ με επιστολή του στην ΕΔΕΚΑΠ.

Συγκεκριμένα ο πρώην πρωθυπουργός και υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος στον β’ γύρο των εσωκομματικών εκλογών, σημειώνει με ανακοίνωσή του πως δεν μίλησε ποτέ νοθεία ούτε προχώρησε σε καταγγελία.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του Γιώργου Παπανδρέου αναφέρει: «Με αφορμή δημοσιεύματα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα σχετικά με την επιστολή του Γιώργου Α. Παπανδρέου προς την ΕΔΕΚΑΠ, διευκρινίζεται ότι, ο Γιώργος Α. Παπανδρέου, δεν προέβη σε οποιαδήποτε καταγγελία, αντιθέτως, ζήτησε από την ΕΔΕΚΑΠ, να διερευνηθούν καταγγελίες που έχουν κατατεθεί στο αρμόδιο όργανο. Ουδείς μίλησε για νοθεία, ουδείς έθεσε θέμα για το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής.

Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου, όπως όφειλε, έπραξε το αυτονόητο για την Παράταξη και το σεβασμό των κανόνων της εκλογικής διαδικασίας και με σκοπό τη διασφάλιση της διαδικασίας της ερχόμενης Κυριακής».

Related Articles

Back to top button