ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χαρίτσης: Νεοναζί αλωνίζουν στη Λέσβο, σχολείο καίγεται και στελέχη της ΝΔ επιχαίρουν

Η κυβέρνηση έχει την πλήρη ευθύνη «για την χαοτική και επικίνδυνη κατάσταση που επικρατεί στη Λέσβο» αναφέρει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης.

ADS

Οι τελευταίες εξελίξεις στη Λέσβο «φανερώνουν ότι η ανευθυνότητα, οι παλινωδίες και οι αθλιότητες της κυβέρνησης στο προσφυγικό έχουν καταστροφικές συνέπειες για την κοινωνική συνοχή και τη δημοκρατία» αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Αλέξης Χαρίτσης.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ «παρακρατικές συμμορίες τρομοκρατούν πολίτες, απειλούν ανθρώπινες ζωές, καταλύουν την ασφάλεια και την τάξη». Ακόμη, «Αυστριακοί και Γερμανοί νεοναζί αλωνίζουν εδώ και τρεις μέρες στο νησί και σχολείο για προσφυγόπουλα γίνεται παρανάλωμα του πυρός».

«Την ίδια στιγμή», όπως σχολιάζει ο ίδιος, «τοπικά στελέχη της Ν.Δ. επιχαίρουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τέτοιες εγκληματικές ενέργειες».

«Να τους χαίρεστε κ. Μητσοτάκη. Η κυβέρνησή σας και εσείς προσωπικά έχετε την πλήρη ευθύνη για την χαοτική και επικίνδυνη κατάσταση που επικρατεί στη Λέσβο και για ό,τι συμβεί από εδώ και πέρα», καταλήγει ο κ. Χαρίτσης στην ανακοίνωσή του.

Related Articles

Back to top button