ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άργος: Αρνητής αντιδήμαρχος μετά από «κράξιμο», έκλεισε ραντεβού για εμβόλιο

Από αρνητή σε εμβολιαστή, οδήγησε ο Πέτρος Θωμόπουλος τον αντιδήμαρχο Γκαβούνο

Ούτε που θα περίμενε την έκταση του θέματος, όταν ο αντιδήμαρχος κ. Γκαβούνος, έκανε ανάρτηση που έλεγε όχι στον εμβολιασμό. Αμέσως το θέμα πήρε διαστάσεις, όταν ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης Πέτρος Θωμόπουλος, απέστειλε επιστολή ακόμα και στον πρωθυπουργό, ζητώντας να τον «παύσουν» από τα καθήκοντά του.

Η ανάρτηση του Νίκου Γκαβούνου που ξεσήκωσε αντιδράσεις:

Η ανάρτηση του «μεταμελημένου» πλέον κ. Γκαβούνου για τα εμβόλια:

Είχε προηγηθεί η ανάρτηση του Πέτρου Θωμόπουλου πριν λίγες ώρες:

Με επιστολή που έστειλα προς τον Δήμαρχο Άργους – Μυκηνών και πρόεδρο της ΠΕΔ κ. Δ. Καμπόσο, τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ κ. Δ. Παπαστεργίου, τον αν. Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιος Πέτσας , τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Μ. Βορίδη και με κοινοποίηση προς το Γραφείο του Πρωθυπουργού, ζητώ να παυθεί, τουλάχιστον μέχρι να αποσαφηνίσει την άποψη του, από την έμμισθη θέση του Αντιδημάρχου ο κ. Νίκος Γκαβούνος κατόπιν ανάρτησης του στα κοινωνικά δίκτυα με την οποία προτρέπει εμμέσως πλην σαφώς τους πολίτες να μην συμμετέχουν στην εθνική προσπάθεια εμβολιασμού του πληθυσμού επικαλούμενος την αυθεντία του νομπελίστα ιολόγου Luc Montangier, όπου οι απόψεις του αμφισβητούνται από τη διεθνή επιστημονική κοινότητα, χωρίς να εκφράζει θέση αλλά υπονοώντας την μέσω του τίτλου του περιεχομένου της.

Είναι αδιανόητο οι εκπρόσωποι του κράτους σε επίπεδο αυτοδιοίκησης, οι οποίοι κατέχουν έμμισθες θέσεις, να προβαίνουν σε τέτοιου τύπου αναρτήσεις δημιουργώντας σύγχυση στην τοπική κοινωνία.

Οι πολίτες που έχουν πληγεί από δύο εγκλεισμούς και περιορισμό μετακινήσεων, πληττόμενοι τόσο ψυχολογικά όσο και οικονομικά θα πρέπει να έχουν απέναντι τους μια οργανωμένη πολιτεία με συγκροτημένη άποψη και θέση.

Εφόσον ο εν λόγω κύριος δεν ασπάζεται την επίσημη θέση της πολιτείας δεν μπορεί να παραμείνει σε έμμισθη θέση, αλλά να αποχωρήσει από αυτή και στη συνέχεια ελεύθερα να εκφράζει τις απόψεις του.

Είναι ζήτημα αξιοπιστίας του κράτους, αιρετοί με έμμισθες θέσεις να είναι σαφείς και συγκεκριμένοι όταν πρόκειται για ζητήματα υψίστης σημασίας.

Αν κ. Γκαβούνο, δεν ασπάζεστε την επίσημη κρατική θέση θα πρέπει άμεσα να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ

Η θέση σας δεν επιτρέπει ασάφειες….

Υ.Γ: Αν δεν υπάρχει προτροπή θα πρέπει να γίνει αποσαφήνιση της ανάρτησης, εξηγώντας τι εννοείτε….

Είστε ΑΙΡΕΤΟΣ και όχι ενας απλός πολίτης.

Related Articles

Back to top button