ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απάντηση Χρηστίδη στην επίθεση Γεωργιάδη σε Γεννηματά: «Τιμή μας»

Την δική του απάντηση στην επίθεση του Αδωνι Γεωργιάδη προς την Φώφη Γεννηματά, έδωσε ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης

Ο Αδωνις Γεωργιάδης νωρίτερα, επέκρινε τη Φώφη Γεννηματά για τις δηλώσεις της μετά την τηλεδιάσκεψη με εκπροσώπους των μικρομεσαίων και επαγγελματικών επιχειρήσεων. «Κάθε επίθεση από τον κ. Γεωργιάδη είναι τιμή για εμάς», σχολίασε ο Παύλος Χρηστίδης απαντώντας σε ανάρτηση του υπουργού Αναπτυξης, Αδωνι Γεωργιάδη.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, πρόσθεσε στην απάντησή του προς τον κ. Γεωργιάδη: «Η Φώφη Γεννηματά, μετά τη συνάντησή της με τους εκπροσώπους της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας, είπε: “Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει τις οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας, ως πρόσχημα για την οριστική εξόντωση της μικρής και μεσαίας επιχείρησης”. Αυτό επιβεβαιώνουν όλοι οι εκπρόσωποι των επιχειρήσεων στις δημόσιες δηλώσεις τους προς την κυβέρνηση, καθώς και όλες οι μελέτες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Ο μόνος που τα βρίσκει όλα καλά, είναι ο αρμόδιος υπουργός της Ανάπτυξης, ο γνωστός αμετροεπής κ. Γεωργιάδης, ο οποίος για το μόνο που θα τον θυμούνται οι μικρομεσαίοι, είναι ότι τους ζήτησε να του παραδώσουν τα κλειδιά των επιχειρήσεων τους».

Υπενθυμίζεται ότι η Φώφη Γεννηματά έγραψε ότι «η πανδημία είναι πρόσχημα της κυβέρνησης για να εξοντώσεις τις μικρές επιχειρήσεις». Ο Άδωνις Γεωργιάδης έσπευσε να σχολιάσει την παραπάνω δήλωση, γράφοντας σε tweet του: «Ψάχνουμε γενικώς για συνωμοσιολόγους ενώ τους έχουμε μπροστά στα μάτια μας… Η πανδημία δεν δημιουργεί πραγματικά προβλήματα κατά την Φώφη Γεννηματά αλλά είναι ένα πρόσχημα δικό μας για να καταστρέψουμε τις μικρές επιχειρήσεις εις όφελος των μεγάλων… δηλαδή είναι όλα φτιαχτά».

Related Articles

Back to top button