ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Άνεμος» Παπανδρέου στο ΚΙΝΑΛ – Κύμα ενθουσιασμού σε όλη την χώρα

Μπορεί η πρωτοβουλία του Γιώργου Παπανδρέου να είναι απλά μια ενωτική κίνηση, ωστόσο «άνοιξε» για τα καλά η όρεξη στο Παπανδρεϊκό στρατόπεδο

Ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, έχει ξεκινήσει συζητήσεις με τους έξι υποψηφίους, προκειμένου να καλλιεργηθεί πνεύμα ενότητας για την επόμενη μέρα, αφού η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας της προέδρου Φώφης Γεννηματά, δεν της επιτρέπει αυτόν τον ρόλο. Ο πρώην πρωθυπουργός και βουλευτής σήμερα του νομού Αχαΐας, κρατάει χαμηλούς τόνους το τελευταίο διάστημα, ενώ αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας, κάτι που δεν άρεσε στους υποστηρικτές του, οι οποίοι τον θέλουν στην πρώτη γραμμή.

Από την στιγμή όμως που ακούστηκε κάτι για την πρωτοβουλία του, τα τηλέφωνα πήραν κυριολεκτικά φωτια! «Τι γίνεται, λες να κατέβει ο πρόεδρος και να τρελαθούμε;» ήταν το μήνυμα που έλαβε πρώην συνεργάτης του Παπανδρέου από υποστηρικτής του στην άλλη άκρη της Ελλάδας! Ανάλογα μηνύματα αντάλλασσαν μεταξύ τους πολλοί Παπανδρεϊκοί, ακόμα και αυτοί που πήγαν σε άλλα κόμματα!

Η κίνηση Παπανδρέου, σαν να ξύπνησε τον κοιμισμένο γίγαντα από τον λήθαργο! Το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ ξαναμπαίνει στις πρώτες ειδήσεις των ΜΜΕ ενώ το κύμα ενθουσιασμού για ανάκαμψη του χώρου, είναι τεράστιο! Βέβαια μέχρι αυτή την στιγμή ο Παπανδρέου δεν έχει δείξει διάθεση να συμμετάσχει ως υποψήφιος, ωστόσο πλέον δύσκολα θα αρνηθεί στις έντονες πιέσεις που δέχεται από πολλά στελέχη!

Ένας Παπανδρέου στο τιμόνι του ΚΙΝΑΛ, είναι αυτό που χρειάζεται αυτή την στιγμή το κόμμα, σύμφωνα με έμπειρο στέλεχος, καθώς θα δώσει το σύνθημα για τον επαναπατρισμό χιλιάδων στελεχών, ώστε να γίνει ξανά κόμμα εξουσίας! Αύριο θα είναι μια καθοριστική μέρα για την απόφαση του Παπανδρέου, καθώς ο χρόνος για την κατάθεση υποψηφιοτήτων, λήγει σε δύο ημέρες!

Related Articles

Back to top button