ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άνεμος ανανέωσης στο Χαλάνδρι – Η νέα φιλόδοξη δημοτική ομάδα του Κρανίδη

Το Χαλάνδρι μπήκε πλέον σε τροχιά ανανέωση. Στη νέα δημοτική περιόδο, η νέα και πολλά υποσχόμενη δημοτική ομάδα, θα δώσει την μάχη από τα έδρανα της αντιπολίτευσης, για ένα καλύτερο μέλλον στο Χαλάνδρι.

Δείτε την ανακοίνωσή τους:

Με την τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημοτικού Συμβουλίου κλείνει για το Ρεύμα Πολιτών “Χαλάνδρι –Ορίζοντας 2023” ο πρώτος κύκλος παρουσίας στα κοινά του Χαλανδρίου, που ξεκίνησε πριν μόλις 9 μήνες. 

Καλύψαμε με γοργά βήματα μία εκλογική διαδρομή με μεγάλες πολιτικές δυσκολίες και μετατρέψαμε το ερωτηματικό σε θαυμαστικό.

Χαράξαμε μία προεκλογική πορεία ευρείας απήχησης, η οποία αποτυπώθηκε στην ισχυρή εκλογική εντολή που λάβαμε ως εκλογικός Συνδυασμός. Η θέση και ο ρόλος της ελάσσονος αντιπολίτευσης αποτελεί για εμάς πρόκληση και παρακίνηση.  

Εκλαμβάνουμε την ψήφο του Χαλανδραίουπολίτη ως ευκαιρία για παραγωγή μετρήσιμου έργου εντός και εκτός του Συμβουλίου. Λαμβάνουμε αυτή την ευκαιρία με υπευθυνότητα και σεβασμό και ζητάμε από τους συνδημότες  να μας κρίνουν δίκαια και αντικειμενικά στο τέλος της θητείας.

Δεσμευόμαστε ώστε οι 5 εκλεγμένοι Δημοτικοί μας Σύμβουλοι, πέραν των αυτονόητων τυπικών καθηκόντων τους, να λειτουργήσουν ως φορείς αντιπροσώπευσης  των καθημερινών πραγματικών αναγκών και αιτημάτων της “ζωντανής” τοπικής κοινωνίας, μακριά από μικροπολιτικές και κάθε είδους συναφών σκοπιμοτήτων.

Συμπορευόμαστε με πολιτικές ευρείας απήχησης και  σύγχρονης αντίληψης διακυβέρνησης της πόλης μας και παραμένουμε σταθερά απέναντι σε νοοτροπίες που χρησιμοποιούνται ως διελκυστίνδες γραφειοκρατίας.

Η δημιουργία μόνιμου δίαυλου ενημέρωσης και διαβούλευσης με τους ενεργούς πολίτες βρίσκεται στον πυρήνα της δράσης μας  και το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα ανακοινωθούν οι σχετικές ενέργειες  που είναι ήδη έτοιμες προς υλοποίηση.

Ευχαριστούμε θερμά όλους του Χαλανδραίους και ειδικά τους 3.700 συμπολίτες μας, οι οποίοι μας εμπιστεύθηκαν την ψήφο τους, τα μέλη και τους ενεργούς εθελοντές του συνδυασμού και τις οικογένειες τους, για την σπουδαία προσπάθεια και τον διαρκή αγώνα τους.

Ευχόμαστε “Καλή θητεία, υγεία και  δύναμη” σε όλους: στη Δημοτική Αρχή, στο σύνολο των υπόλοιπων Παρατάξεων, στους Δημοτικούς Συμβούλους τους και βέβαια στους υπαλλήλους και στελέχη του Δήμου. 

Aγωνιζόμαστε για ό,τι καλύτερο για την πόλη μας, το Χαλάνδρι που όλοι αγαπάμε!

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker