ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης: «Πετύχαμε μία μεγάλη νίκη για το ΠΑΣΟΚ – Ήττα της αλαζονείας Μητσοτάκη»

«Πετύχαμε μια μεγάλη νίκη για το ΠΑΣΟΚ» σχολίασε ο πρόεδρος του κόμματος ΝίκοςΑνδρουλάκης μετά τα αποτελέσματα της δεύτερης Κυριακής των αυτοδιοικητικών εκλογών και τον θρίαμβο του Χάρη Δούκαστην Αθήνα, ενώ παράλληλα έκανε λόγο για «ήττα της αλαζονείας του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Για τον κ. Δούκα, ανέφερε πως είναι ένας άνθρωπος με ήθος τον οποίο μπορούν να εμπιστευτούν οι Αθηναίοι και δήλωσε «σίγουρος» πως θα πετύχει τους στόχους που έχει θέσει.

Αναφορικά με το πολιτικό μήνυμα της κάλπης των εκλογών, ο κ Ανδρουλάκης επεσήμανε πως «ο ελληνικός λαός χρειάζεται μία αξιόπιστη δύναμη που θα στείλει τη Νέα Δημοκρατία στην αντιπολίτευση».

Ο Νίκος Ανδρουλάκης σημείωσε ότι πηγαίνει στην πλατεία Κοραή για αν συγχαρεί τον Χάρη Δούκα για τη νίκη του

Η δήλωση του Νίκου Ανδρουλάκη

«Σήμερα πετύχαμε μεγάλη νίκη για το ΠΑΣΟΚ, μια νίκη της ανανέωσης, του προοδευτικού λόγου. Είναι και η πρώτη μεγάλη ήττα του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ήττα της αμετροέπειας, της αλαζονείας, των πελατειακών πρακτικών. (…) Ο λαός του έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα. (…) Έχουμε πολλούς αγώνες μπροστά μας και μεγάλες προκλήσεις. Είμαι σίγουρος πως θα κερδίσουμεενωμένοι όλοι μαζί», ανέφερε  ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Related Articles

Back to top button