ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρέας Μικρούτσικος προς Άδωνι Γεωργιάδη για τα Τέμπη: Είναι ο ορισμός της συγκάληψης

Ο παρουσιαστής Ανδρέας Μικρούτσικος απάντησε σήμερα κατιδίαν στον Υπουργό Υγείας κύριο Άδωνι Γεωργιάδη για την υπόθεση των Τεμπών στην εκπομπή «Super Katerina».

Όπως ήταν φυσικό ο Ανδρέας Μικρούτσικος ρώτησε τον Άδωνι Γεωργιάδη για τα Τέμπη, για τον Κώστα Αχ. Καραμανλή και φυσικά για το χειροκρότημα που έλαβε στη Βουλή μετά την ομιλία του κατά την συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε η αντιπολίτευση.

Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής ανέφερε:

«Είναι ο ορισμός της συγκάληψης, έχετε κατηγορηθεί για αυτό το πράγμα. Πιστέψατε ότι θα ξεχαστεί η ιστορία και η ίδια ιστορία αποδεικνύει ότι δεν ξεχνιούνται τα Τέμπη και αυτό πρέπει να το βάλετε καλά στο μυαλό σας. Τα Τέμπη πρέπει να ξεκαθαριστούν. Ο λαός δεν ξεχνά. Είναι συγκάλυψη όλα αυτά τα πράγματα. Εκτός και αν συζητάμε σήμερα πάρα πολύ ωραία που είναι πρωταπριλιά και εγώ μπορώ να σας πω πάρα πολλά αστεία. Όλη η ιστορία στα μάτια του απλού πολίτη είναι ξεκάθαρη. Μια ιστορία συγκάληψης ευθυνών κυρίως της δικιάς σας Κυβέρνησης και προηγούμενων όπου μπήκανε σε αυτή την ιστορία και καρατομήθηκαν παιδάκια και εγώ θα ήθελα να ρωτήσω τον κ. Καραμανλή τον οποίο χειροκροτήσατε, ξέρετε αν θα πάει να δει τις οικογένειες; και γιατί τον χειροκροτήσατε, δεν είναι ο ίδιος ο οποίος παραιτήθηκε εκείνη τη στιγμή; Τώρα στη Βουλή τι χειροκροτάτε; Την παραίτηση του και την ανάληψη ευθύνης ή το κουκούλωμα ακόμη και του Καραμανλή; Γιατί όλοι οι βουλευτές γίνονται συνένοχοι σε αυτή την ιστορία;»

Δείτε το βίντεο:

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button