ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αναστασιάδης: Ο Αλέξης έχει υποσχεθεί ότι κάποια στιγμή ίσως φορέσει γραβάτα

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Αναστασιάδης στο τέλος της τριμέρους συνάντησης μεταξύ Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ, αναφέρθηκε στην υπόσχεση του Αλέξη Τσίπρα κάποια στιγμή να φορέσει γραβάτα.

«Ανυπομονώ να σας δω ξανά στην Κύπρο και φυσικά ελπίζω με φόρμα και όχι με γραβάτες ή κουστούμια τότε» σημείωσε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης. «Ο Αλέξης μας έχει υποσχεθεί κάποτε ότι ίσως φορέσει γραβάτα. Για να δούμε» επεσήμανε ο κ. Αναστασιάδης.

ADS

«Η κοινή μας ιστορία κι ο πολιτισμός, οι κοινές αρχές και αξίες και η φιλοσοφία της συνεργασίας μας εδράζεται ακριβώς στην αδιαμφισβήτητη πεποίθηση ότι για να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τις πολλαπλές προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε, επιβάλλεται να εργαστούμε συλλογικά, μέσω του πολιτικού και διπλωματικού συντονισμού της δράσης μας», υποστήριξε στην ομιλία του ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης ενώ προσέθεσε:

«Η υιοθέτηση της Διακήρυξης της Θεσσαλονίκης αποτελεί ένα ακόμα βήμα προς το όραμα μας για διαμόρφωση μιας Ανατολικής Μεσογείου ασφαλούς και σταθερής, μιας περιοχής ανάπτυξης, διάδρασης και συνεργιών».

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button